Έσπασε η εβρίτικη πεντάδα των παίδων! Χωρίς Κεσούδη η τελική 12αδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

 

Την τελευταία της προπόνηση στο κλειστό του Ρέντη ολοκλήρωσε την Πέμπτη η Εθνική Παίδων, μία ημέρα πριν την έναρξη του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» (5-7/1).

Μάλιστα οι Ομοσπονδιακοί Στέφανος Νανάς και Νίκος Μούχλιας μετά την προπόνηση ανακοίνωσαν την τελική 12αδα στην οποία θα είναι 4 Εβρίτες οι Παναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδας), Μάριος Παπάζογλου, Θανάσης Κεσεσίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), όχι όμως και ο Βαγγέλης Κεσούδης του Έβρου Σουφλίου που έμεινε εκτός.

Αντίπαλοι της Εθνικής μας είναι η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Λετονία. Το εισιτήριο για την τελική φάση που θα γίνει στη Σλοβακία και στη Τσεχία (7-15/4) παίρνει ο πρώτος κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Η Εθνική Παίδων θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 17.30 με αντίπαλο την Πορτογαλία. Νωρίτερα (15.00), η Λετονία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

H τελική 12άδα της Εθνικής:

Ακραίοι: Σπύρος Χανδρινός (Καλαμάτα 80), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός).

Πασαδόροι: Παναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδας), Μάριος Παπάζογλου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Κεντρικοί: Κώστας Κουτσόγιαννος (Πιερικός Κατερίνης), Θόδωρος Δορδοκίδης (ΑΕ Λάρισας), Θανάσης Κεσεσίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Διαγώνιοι: Σπύρος Χάκκας (ΑΟΝΣ Μίλων), Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου).

Λίμπερο: Τάσος Σωνάκης (ΑΕΚ), Άρης Χανδρινός (Καλαμάτα 80).