ΕΠΣ Θράκης: O ΠΑΟΚ Κομοτηνής ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου!

 

Στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου θα κάθεται ο Κοζανίτης προπονητής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Ανέστης Σπυριάδης, όπως ανακοίνωσε η νυν ομάδα του στο διαδίκτυο.

Έτσι επιβεβαιώνεται το μεσημεριανό ρεπορτάζ του ThrakiSportS που φωτογράφιζε τον τεχνικό από την Πτολεμαίδα. Ο 29χρονος γυμναστής που πέρασε για λίγο πέρυσι ως παίκτης από τον Ίασμο επιστρέφει στους πάγκους της ΕΠΣ Θράκης μετά από 3 χρόνια, αφού για μια τριετια ήταν στον πάγκο  του Ορφέα Ξυλαγανής, κάνοντας ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Δοξα Σώστη, αφού πήρε την άδεια του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Ο Σπυριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Μαυροπηγής στην ΕΠΣ Κοζάνης, και κατόπιν αφού πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν τέσσερα χρόνια στον Αστερα Αιγείρου, ένα χρόνο στον Ορφέα Ξυλαγανής, στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και πέρυσι για λίγο λόγω φόρτου εργασίας (σε ΠΑΟΚ και Προσκυνητές) στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Πέρυσι εκτός από την ακαδημία του ΠΑΟΚ ήταν γυμναστής και στην συνέχεια υπηρεσιακός προπονητής μετά την φυγή του Γιάννη Κλειτσιώτη στην Δόξα Προσκυνητών, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη ιστορική εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Αλεξάνδρεια επί του Μακεδονικού Φούφα, ομάδα της Πτολεμαίδας όπου και κατάγεται (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Ύστερα από συζητήσεις και εισηγήσεις του Γενικού Διευθυντή Δημήτριου Παγωνίδη προς το διοικητικό συμβούλιο το όποιο συνεδρίασε στις 29 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μμ. αποφασίστηκε η παύση των καθηκόντων του Ανέστη Σπυριάδη από το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου όπου διατέλεσε γυμναστής την περίοδο , 1 Σεπτεμβρίου 2017 έως 31 Δεκεμβρίου 2017, λόγω ανάληψης καθηκόντων προπονητή και υπεύθυνου ακαδημίας στα εκεί τμήματα του συλλόγου μας στον Ίασμο Κομοτηνής, αλλά και επιτρέποντας τον να διατελέσει προπονητής στην ανδρική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για το υπόλοιπο της σεζόν .