Γ’ Εθνική: Στα Χανιά ξανά με τον προπονητή του στον Νέστο ο Στέλιος Λάσπατζης

 

Το πρώτο της χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα, ανακοίνωσε η Παλαιόχωρα Χανίων η οποία ενέταξε στο δυναμικό της, τον Στέλιο Λάσπατζη. 

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος από την Χρυσούπολη, ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο στον Νέστο Χρυσούπολης, για να μεταπηδήσει τελικά στη συνέχεια στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ και την γειτονική Ξάνθη. Εκεί έμεινε αρκετά χρόνια, φτάνοντας έως και τα Κ20, όπου ήταν και αρχηγός, όμως ένα ατυχές περιστατικό τον έφερε μακριά από την Ξάνθη, και τελικά στη συνέχεια ακολούθησαν και πάλι Νέστος Χρυσούπολης, Τρίγλια Ραφήνας, Δόξα Δράμας και τελικά εκ νέου Νέστος Χρυσούπολης, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι για να συνεχίσει στην Λέσβο και στον ιστορικό Αιολικό (7 συμμετοχές), απ΄όπου και αποχώρησε με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του χανιώτικου συγκροτήματος.

Στην Παλαιόχωρα που μετέχει στον 8ο όμιλο στην Γ’ Εθνική θα έχει προπονητή τον Γιάννη Μαγκαφίνη που τον γνωρίζει από την θητεία τους στην Χρυσούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο μεσοαμυντικό Στέλιο Λάσπαντζη.
Ο Στέλιος έχει αγωνιστεί σε Νέστο Χρυσούπολης, Πανιώνιο Ξεριάς, Τριγλία Ραφήνας, στα τμήματα υποδομής της Σκόντα Ξάνθης, στην Δόξα Δράμας και στον Αιολικό. Στέλιο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».