ΕΠΣ Θράκης: Στην Βιστωνίδα Κοπτερού με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν

 

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Βιστωνίδας Κοπτερού θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου για να αναλάβει προπονητής της για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Ο Οντέρ Μουμίν αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια ως ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή Διαλαμπής ενώ στην συνέχεια έγινε και διαιτητής σφυρίζοντας και σε εθνικές κατηγορίες. Ως προπονητής έχει εργαστεί σε Ασπροπόταμο Μέγα Πιστού και Ατσάλι Αρχοντικών.

Περισσότερο ωστόσο έχει γινει γνωστός από την δικηγορική του σταδιοδρομία αλλά και την πολιτική του. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με την «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γ. Παυλίδη, όμως ανεξαρτητοποιήθηκε όταν ανέλαβε τα ηνία της παράταξης ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Το δελτίο Τύπου της Βιστωνίδας Κοπτερού αναφέρει:

«Από την ομάδα Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας, ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ, ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή, Μουμίν Οντέρ του Σαλή. Η διάρκεια της συνεργασίας συμφωνήθηκε για 1,5 χρόνο.
Ο Μουμίν Οντέρ, δικηγόρος και ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος ΠΑΜ-Θ, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια ως ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή Διαλαμπής, έπειτα σφύριξε ως διαιτητής σε εθνικές κατηγορίες. Ενώ εργάστηκε ως προπονητής το προηγούμενο διάστημα στις ομάδες του Ασπροποτάμου Μέγα Πιστού και Ατσάλι Αρχοντικών.
Ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και στον νέο μας προπονητή.
Στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας και δημιουργία μιας ομάδας υπόδειγμα για την επόμενη σαιζόν στην κατηγορία της Α΄ ερασιτεχνικής.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΜΙΝ ΕΡΤΖΑΝ»