ΕΠΣ Έβρου: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Ορέστη Ορεστιάδας! Παίρνει από την ΑΕΚ Έβρου Αγγελακάκη και Καλυμνιό με στόχο τον τίτλο

 

Σημαντικά ενισχύεται επιθετικά ο Ορέστης Ορεστιάδας με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, καθώς τρεις ημέρες μετά την είσοδο του 2018 ολοκλήρωσε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές παικτών που είχαν πάει μόλις πριν έξι μήνες στην ΑΕΚ Έβρου.

Ο λόγος για τους καταξιωμένους στο εβρίτικο ποδόσφαιρο επιθετικούς Σέργιο (Σεργκέι) Αγγελακάκη και Ανδρέα Καλυμνιό, που πέρυσι τέτοια εποχή είχαν πάρει μεταγραφή από το Άλεξ στην μετέπειτα πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ΑΕ Διδυμοτείχου, την οποία βοήθησαν να πετύχει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Αμφότεροι πέρυσι είχαν ηγηθεί του πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, πίσω από τον Χρήστο Γιαννόπουλο ενώ και φέτος είναι αμφότεροι στις δύο πρώτες θέσεις του αντίστοιχου πίνακα του Νοτίου Ομίλου της ΕΠΣ Έβρου με 11 και 9 τέρματα αντίστοιχα, οδηγώντας την ΑΕΚ στον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Η κίνηση αυτή δείχνει και την ξεκάθαρη πρόθεση της ομάδας του Χρήστου Χρηστούδη να διεκδικήσει την άνοδο και για πολλούς καθιστούν τον σύλλογο της Ορεστιάδας πρώτο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο, αν και βρίσκεται πίσω από την Θράκη Φερών και ισόβαθμος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Για την ευόδωση της μεταγραφικής αυτής κίνησης ο Ορέστης ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Α.Ε.Κ. Έβρου, η οποία συναίνεσε με προθυμία στη μετακίνηση των δύο αυτών ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία πρώτα – πρώτα και στη συνέχεια γρήγορη ενσωμάτωση στο έμψυχο δυναμικό της, ώστε η βοήθειά τους, στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα, να είναι καταλυτική», αναφέρει ανακοίνωση του Ορέστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here