Γ΄ Εθνική: Κρεμάει γάντια μετά από 23 χρόνια ο Παναγιώτης Περτσάς

 

Τίτλους τέλους ρίχνει στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο «δεινόσαυρος» της Δόξας Προσκυνητών, Παναγιώτης Περτσάς που κρεμάει τα… γάντια του και το «γυρνάει» στην προπονητική.

Με μια συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παναγιώτης Περτσάς ενημέρωσε τους φίλους του πως δεν αντέχει σωματικά να συνεχίσει το ποδόσφαιρο παρά τις προσπάθειες που έκανε το τελευταίο δίμηνο. Ο Παναγιώτης στην ανάρτησή του γράφει πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά θέλει να αφήσει «τόπο στα νιάτα» και να ασχοληθεί πλέον με την… προπονητική, ενώ τονίζει πως παρά τις όποιες προσπάθειες της Δόξας να τον μεταπείσει και να συνεχίσει να παίζει, ήρθε σε αυτήν σαν κύριος και σαν κύριος φεύγει την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε παρακάτω:

Μετά από 23 χρόνια στα γήπεδα ήρθε η στιγμή ο δεινόσαυρος να αποχωρήσει κ να αφήσει τόπο στα νιάτα.να ασχοληθεί με την προπονητική κ να μεταλαμπαδεύσει όλες τις γνώσεις του!!!! απόφαση όχι εύκολη αλλά το σώμα πλέον δεν υπακούει κ πονάει! Θα ήθελα να πω πολλά κ να ευχαριστήσω πολλούς αλλά όχι από εδω. Πραγματική υπερπροσπάθεια το τελευταίο δίμηνο για να βοηθήσω την ομάδα μου στην προσπάθεια για την σωτηρία στην Γ καθώς κ τους ανθρώπους που με έχουν σαν οικογένεια. Να πατάω πάνω σε συμφωνίες κ να κάθομαι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος (προς τιμή τους θέλουν να παραμείνω) . ΚΎΡΙΟΣ ΉΡΘΑ ΚΎΡΙΟΣ ΦΕΎΓΩ. Σας ευχαριστώ όλους για όσα περάσαμε κ όσα θα περάσουμε……