Football League: Πρόωρο τέλος από τον ΟΦΗ για τον Γιουβεντίνο του Πανθρακικού Αλμπερτ Ρούσσο

 

Παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από μισή σεζόν αποτελεί ο πρωην αμυντικός του Πανθρακικού Άλμπερτ Ρούσσος.

Ο Ρούσσος είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από τον ΟΦΗ, αφού είχαν προηγηθεί οι αποδεσμεύσεις των Κουσκουνά και Σιώπη, ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει για αγωνιστικούς λόγους, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που του έχει δοθεί από τον προπονητή του Νίκο Παπαδόπουλο τον είχε μαζί του και στον Ηρακλή. Ο νεαρός δεξιός μπακ ξεκίνησε από το Διαγόρα Ρόδου και στη συνέχεια έπαιξε στις Κ17 και Κ19 της Γιουβέντους, στην βελγική Σερκλ Μπρίζ, αλλά και σε Πανθρακικό και Ηρακλή, ενώ ήταν διεθνής και με τα εθνικά κλιμάκια στα οποία ξεχώριζε και αποκτήθηκε από την ομάδα της Γιουβεντους.

Δυστυχώς με την επιστροφή του στην Ελλάδα την τελευταία διετία ο άλλοτε συμπαίκτης στην πριμαβέρα της Γιούβε με τον πορτιέρο της Δόξας Προσκυνητών Γιάννη Νικολίτσα, δεν έχει καταφερει μέχρι στιγμής να δείξει σε Πανθρακικό , Ηρακλή και ΟΦΗ δείγματα του αδιαμφισβήτητου ταλεντου του, παρόλα αυτά ήδη έχει προτάσεις από ομάδες της Super και Football League.