Σοκ στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική Ελλάδος με τον σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Αραμπατζή!

 

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του διεθνή Εβρίτη εξτρεμ του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Αραμπατζή στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ αφού θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων.

Συγκεκριμένα ο Αραμπατζής θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου για ένα πρόβλημα στον αριστερό του καρπό, χάνοντας 3 έως 4 μήνες από την αγωνιστική δράση του Δικεφάλου, αλλά θα χάσει και τα προκριματικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Πέμπτη 4/1 και ώρα 21:00 θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου προκριματικού ομίλου.

Ο 21χρονος αθλητής τραυματίστηκε στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ και έκτοτε ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Τελικά, ο τραυματισμός του αποδείχτηκε πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση και ο νεαρός παίκτης θα μείνει στα «πιτς» για αρκετό διάστημα και θα χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες από το γιατρό της ομάδας, Θωμά Χατζηπέτρου στον τένοντα του αριστερού του καρπού, με το διάστημα της αποθεραπείας του να υπολογίζεται – στην καλύτερη περίπτωση – στους τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας, όμως υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να προλάβει τα πλέι οφ…