Γ’ Εθνική: Η ανασκόπηση και οι ευχές του Άρη Αβάτου για το νέο έτος

 

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Άρης Αβάτου με μια ανακοίνωσή του μέσα από τη σελίδα που διατηρεί έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος που έρχεται και παράλληλα αποχαιρέτησε το 2017 με μια μίνι ανασκόπησή του.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Άρη Αβάτου ανήρτησε στο Facebook μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, θυμήθηκε όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους στη περσινή άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική και παράλληλα έστειλε τις ευχές της σε όλο τον κόσμο για το νέο έτος.

Δείτε παρακάτω τo βίντεο και την ανάρτηση του Άρη Αβάτου:

«ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ 2017 ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2018
Η χρονιά που φεύγει για όλους εμάς που είμαστε στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ αφήνει χαραγμένη στην μνήμη μας τις στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί σας.
2017…. Μία χρονιά που θα την θυμόμαστε γεμάτη με επιτυχίες.
Ας θυμηθούμε όλα τα παιδιά που ήταν σ’αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά και μας χάρισαν στιγμές χαράς ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ.ΞΑΝΘΗΣ
και μια στιγμή που θα την θυμόμαστε όλοι μας ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Αμουτζάκης Δημήτρης, Βαρελάς Χρήστος, Ράπτης Βασίλης, Παπαδόπουλος Νίκος, Κούτρας Νίκος, Βασιλειάδης Γιώργος, Βασιλειάδης Γιώργος(τζότζος) ,Βασιλειάδης Γιάννης, Δασκαλάκης Ανδρέας, Παπαδιώτης Κίμωνας, Κουτσούμπας Βασίλης, Ταχτσίδης Μιχάλης, Μελισσόπουλος Μιχάλης, Ντουμπάν Τουράν, Σουκρήογλου Σουκρή, Κοτόπουλος Πάρης, Δεσσύλας Αναστάσιος, Θωμαίδης Χριστόφορος, Ξανθόπουλος Δάνης, Γκέκας Κοσμάς, Χαριτίδης Αντώνης, Πασχαλάκης Χρήστος, Δόντσος Βασίλης, Πουρναράκης Δημήτρης,
Γκιόλης Βασίλης,Εφεντόπουλος Δημήτρης.
Προπονητής της ομάδος ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης και γυμναστής ο Μιχάλης Μιχαηλίδης.
Άλλος πολύ άλλος λιγότερο όλοι συμβάλλανε στην πορεία αυτή.Το σημαντικότερο όμως όλων ήταν ότι όλοι τους ήταν μια γροθιά.Μιά οικογένεια.
Γράψατε ιστορία για την ομάδα μας .Όσοι φύγατε το καλοκαίρι του 2017 από την ομάδα μας να ξέρετε ότι αφήσατε παρακαταθήκη για τους νέους που ήρθαν σε αυτή.
Τουργαίδης Κωνσταντίνος,Σαρηγιαννίδης Πέτρος,Κουτίνης Κώστας,Τιφτίκης Βαγγέλης,Καλαιτζίδης Γιάννης,
Μπαργκάν Τζεμαλή,Εμίνογλου Εμίν,
Γεωργιάδης Οδυσσέας,Μελισσσόπουλος Νίκος,Κελεσιάδης Κυριάκος,Ψεμματάς Γιώργος,Βαφειάδης Θωμάς,
Μίχογλου Γιάννης.
Ο χρόνος όμως φεύγει και έρχεται ο καινούργιος.
‘Αλλοι φύγανε και ορισμένοι συνεχίζουν μαζί με τους καινούργιους συμπαίκτες στο νέο μας ταξίδι που άρχισε τον Οκτώμβρη του 2017 και θα τελειώσει στην μέση του νέου έτους 2018 την νέα χρονιά που έρχεται.
Ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας και να λέμε ότι και την νέα χρονιά αυτή όλοι μαζί Παίκτες –Διοίκηση- Τεχνικό Επιτελείο και φίλαθλοι στο τέλος θα έχουμε πάλι χαρές.
Οι ευχές που δίνουμε σε όλον τον κόσμο αυτές τις μέρες είναι πολύ γνωστές και συνήθεις.
Πέρα από αυτές εμείς ευχόμαστε να’ναι όλος ο κόσμος ,γεροί και δυνατοί, με ειρήνη, και την νέα χρονιά ,να τερματίσουμε όλοι μαζί το ταξίδι που ξεκινήσαμε και να μην λείπει κανείς στο τέλος του.
Να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας,τα όνειρα σας,τα όνειρα όλων αυτών των παιδιών που αγωνίζονται για την προβολή του τόπου μας,και της ομάδος μας.
Σε όλους εσάς που είστε μαζί μας ,καθώς και σε όλον τον κόσμο που πιστεύουμε πως θάρθει και αυτός κοντά μας, την νέα χρονιά ,αλλά και σε αυτούς που δεν θα έρθουν, ευχόμαστε ο ερχομός του νέου έτους 2018 να εκπληρώσει όλων σας τα όνειρα και επιθυμίες.
Σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία , συλλόγους ,καθως και σε όσους ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα αλλά και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο ευχόμαστε
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ
»