Volley League: Σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον ερχομό Ριζόπουλου

 

Από σφοδρές αντιδράσεις συνοδεύεται η πρόθεση του Σάκη Μουστακίδη και της διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να φέρουν στην ομάδα τον πρώην αρχηγό της Ορεστιάδας Δημήτρη Ριζόπουλο.

«Αηδία Κύριοι, ποτέ δεν θα ξεχαστεί το  0/11 και οι χειρονομίες σε εμβλήματα του Εθνικού», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ένας από τους πιο γνωστούς και φανατικούς οπαδούς της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, αναφέροντας ότι «σαν παίχτης του Εθνικού πούλησε την ομάδα».

Αλλά και σαν αντίπαλος είχε δημιουργήσει προβλήματα που δεν ξεχνούν οι φίλαθλοι της ομάδας. «Όποτε μας έβρισκε αντίπαλο πάντα μας δημιουργούσε πρόβλημα, όλη η πόλη τον ξέρει , γιατί ;;;;;;;», αναρωτιέται ένας επίσης επιφανής οπαδός του Εθνικού, που μέχρι και σε ευρωπαϊκά ταξίδια ακολούθησε την ομάδα.

«Με τον Άρη σε παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη έκανε χειρονομίες και έλεγε “εγώ θα σας ρίξω”. Αυτά κύριοι της διοίκησης», αναφέρει άλλος επώνυμος φίλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ένας ακόμα προσθέτει: «Απαράδεκτη κίνηση. Ο κόσμος δεν ξεχνάει ούτε κάνει κωλοτούμπες».

Μάλιστα, ένας άλλος οπαδός προτείνει: «Καψιμο τα διαρκείας και κανένας γηπεδο!!!!», ενώ στις διαδικτυακές συζητήσεις υπάρχει και αναφορά στην Λέσχη Φίλων του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: «Να πάρει θέση ο Σύνδεσμος Φίλων κύριοι…???».

Τι θέση πήρε μετά και από αυτήν την προτροπή η Λέσχη, που έχει συνηθίσει στο παρελθόν να μην αγγίζει θέματα που στεναχωρούν την εκάστοτε διοίκηση; Ανέβασε μια μαύρη φωτογραφία και απλά την πρόταση «Ο Ριζόπουλος στον Εθνικό Αλεξανδρουπολης……» με πολλά αποσιωπητικά. 

Τα σχόλια έχουν αρχίσει και εκεί να πέφτουν βροχή, με έναν μάλιστα οπαδό να κάνει λόγο για «εγκλήματα μεγάλα», έναν άλλον να βγάζει… κόκκινη κάρτα και έναν τρίτο, από τα επιφανή στελέχη και της Λέσχης Φίλων του Εθνικού να σχολιάζει: «Υπάρχουν και κάποιες αξίες στον αθλητισμό στον Εθνικό στην πόλη αυτή».