Οι σημαντικότερες προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής εμπιστεύθηκαν και το 2017 το ThrakiSportS για τις ιστορίες τους

 

Το 2017 που μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες ήταν μια χρονιά γεμάτη γεγονότα που το ThrakiSportS, όπως σχεδόν πέντε χρόνια τώρα προσπάθησε να καταγράψει μεταφέροντας στο φίλαθλο κοινό την ιστορία του αθλητισμού της Θράκης την στιγμή που καταγράφεται, στην Θράκη και αλλού.

Εκτός από τις ζωντανές μεταδόσεις και τις διαρκείς αναρτήσεις για αγώνες, αποτελέσματα, στατιστικά, αναλύσεις, δηλώσεις, στην διάρκεια της χρονιάς φιλοξενήθηκαν και πολλές συνεντεύξεις από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής.

Στα μέλη της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS και σε συνεργάτες της κορυφαίας θρακιώτικης αθλητικής ιστοσελίδας μίλησαν για ακόμα μια χρονιά οι πρωταγωνιστές της περιοχής αλλά και κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες που βρέθηκαν για διάφορους λόγους στην Θράκη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε μίλησε στον Γιάννη Παπαδόπουλο για το παρόν και το μέλλον της Εθνικής Ποδοσφαίρου ενώ ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από την ιστορική επιτυχία της Εθνικής Μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1987. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε στο ThrakiSportS και τον συντάκτη του Γιάννη Καρτάλη την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του πριν φύγει από την Ξάνθη, ενώ ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού βόλεϊ και τιμ μάνατζερ σήμερα της Εθνικής Ανδρών Μάριος Γκιούρδας μίλησε για την παρουσία της Εθνικής Βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη.

Η χρονιά ξεκίνησε με τους Σάββα Παντελίδη και Χρήστο Μαλαδένη να μιλούν στον Νίκο Καλαμάρη για την εκπληκτική παρουσία του πρώτου στον πάγκο του Ηρακλή και τις αναμνήσεις του δεύτερου από τα χρόνια που έπαιζε στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, για να πάρει τη σκυτάλη ο Εβρίτης διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης που μίλησε στον Γιάννη Καρτάλη. Ο βαλκανιονίκης στα 110 μέτρα με εμπόδια του στίβου Γιώργος Σιταρίδης μίλησε στον Κώστα Καραγιάννη, ενώ στο ThrakiSportS φιλοξενήθηκαν ακόμα ο προπονητής του ΑΟ Ορεστιάδας Μπάμπης Σταματόπουλος και ο προπονητής ο Ορέστη Ορεστιάδας Γιώργος Αραμπατζής που μίλησαν στην Έλενα Καρατζίδου, καθώς και ο προπονητής της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Θράκης Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Σάκης Σκουλής που μίλησε και για το τέλος του Πανθρακικού.

Για το τέλος του Πανθρακικού μίλησε στο ThrakiSportS (και) ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ενώ τον Αύγουστο ο Θεόδωρος Κοκκάλας έσπασε σιωπή πολλών χρόνων και μίλησε στον Γιάννη Καρτάλη με αφορμή τα 50 χρόνια του ΑΟΞ κάνοντας πολλές αποκαλύψεις. Ο νεαρός βολεϊμπολίστας Σωκράτης Χαραλαμπίδης που αποδείχθηκε από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην έναρξη της σεζόν μίλησε στον Ζαχαρία Μπαλτζή για τους στόχους και τα οράματά του, ενώ τον απολογισμό και τις προσδοκίες των μπασκετικών ομάδων της Ασπίδας Ξάνθης έκαναν ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Κώστας Ιωαννίδης και του γυναικείου τμήματος Νεδήμ Καρά Αχμέτ

Στον Νίκο Γκουντλή μίλησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων Βόλεϊ Στέφανος Νανάς αλλά και ο Δημήτρης Τσομπανούδης, γνωστός και ως «Τσιρίλο» στο ποδόσφαιρο του Έβρου. Στο ThrakiSportS μίλησε και ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του ΑΟΞ Κώστας Μπερδελής για την πορεία ως το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης σε μια συνέντευξη που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. 

Η χρονιά έκλεισε με τη συνέντευξη στην «new entry» της ομάδας του ThrakiSportS Αναστασία Χατζησταμάτη του παλαίμαχου άσου του ΑΟΞ Πέτρου Τεγγελίδη ο οποίος πλέον έχει δημιουργήσει ακαδημία ποδοσφαίρου στη Γερμανία που προωθεί θρακιώτες ποδοσφαιριστές, αλλά και του αειθαλούς Δημήτρη Γελαδάρη στον Γιάννη Καρτάλη για τις αναμνήσεις του από τον ΑΟΞ αλλά και την φετινή του παρουσία στην αήττητη μέχρι στιγμής Ασπίδα Ξάνθης.

Οι πρωταγωνιστές του αθλητισμού της Θράκης επέλεξαν και το 2017 να ανοίξουν την καρδιά τους στο ThrakiSportS. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού που εμπιστεύονται σταθερά το ThrakiSportS για να διηγηθούν τις ιστορίες τους. Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που σε αυτές τις δύσκολες εποχές μας στηρίζουν οικονομικά, ώστε να διατηρούμε την ανεξαρτησία μας. Πάνω από όλα ό,ως, ευχαριστούμε όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, που μας έχετε αναδείξει για ακόμα μια χρονιά κορυφαία πηγή ενημέρωσης για τα αθλητικά (και όχι μόνο) δρώμενα στο ευαίσθητο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης μας.

Η επιτυχία οφείλεται πρωτίστως σε εσάς και μαζί θα συνεχίσουμε και το 2018, με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό, όπως την πρώτη φορά, αλλά διαθέτοντας πλέον και την εμπειρία ετών. Την υγεία μας να έχουμε και θα συνεχίσουμε μαζί, εμείς και εσείς, να καταγράφουμε την αθλητική ιστορία της Θράκης μας και να φιλοξενούμε τις ιστορίες των πρωταγωνιστών του αθλητισμού της περιοχής μας…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΙΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΔΕΝΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΤΑΡΙΔΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΖΟΡΑΝ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΡΔΕΛΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΓΙΟΥΡΔΑ ΣΤΟ THRAKISRORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΑΝΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΚΟΥΛΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΥΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΔΗΜ ΚΑΡΑ ΑΧΜΕΤ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ «ΤΣΙΡΙΛΟ» ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑΝΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΕΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΛΑΔΑΡΗ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ