Γ’ Εθνική: Γκολ και θέαμα στο φιλικό του Άρη Αβάτου με τον Κεραυνό Πέρνης

 

Με ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε το 2017 ο Άρης Αβάτου, που το μεσημέρι του Σαββάτου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον παραδοσιακά δυνατό Κεραυνό Πέρνης, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν… 6 γκολ.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έδειξε για άλλη φορά πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και το παιχνίδι με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στη Κομοτηνή, αφού το μεσημέρι του Σαββάτου αντιμετώπισε εκτός έδρας σε ένα ακόμα φιλικό και τον Κεραυνό Πέρνης, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από 3 γκολ η καθεμία και τελικά να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Ο Άρης Αβάτου προηγήθηκε εύκολα και πήγε στο αποδυτήρια με το υπέρ του 0-2, για να κάνει και το 0-3 στην αρχή της επανάληψης, χάρη στα δύο γκολ του υπό δοκιμή επιθετικού του και ένα του Κώστα Κουτίνη. Βέβαια η ομάδα του Άρη, δεν πραγματοποίησε πολλές αλλαγές και δεδομένου πως ο Κεραυνός αντίθετα έκανε 6 αλλαγές τελικά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 3-3 χάρη κυρίως στα δύο γκολ του Ξανθιώτη Αλή Μπαρή.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Βαρελάς, Κουτσούμπας, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Καλαϊτζίδης, Τιφτίκης, Κουτίνης, Κελεσιάδης, Σαρηγιαννίδης, υπό δοκιμή παίκτης, Κοτόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και ο Βασίλης Δόντσος στη θέση του Βασίλη Κουτσούμπα.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Μαλαματάς): Γιουργούσης, Μπανάσας, Μπουλγκούρας, Καλτσάς, Πανίδης, Κωνσταντάρας, Μαρκάκης, Παπαστεργίου, Μαχαιρούδης, Μπαρή, Τζιβανόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δεσύλλας, Καρύδης, Τζόρμπατζι, Μπουτζουρόγλου, Χαλτέπης, Ματσιανίδης και Μπιλμπιλής.