ΕΠΣ Έβρου: Τέλος ο Κιουτσιουκούδης από τον πάγκο της Δόξας Δόξας, ανέλαβε ο υιός Παρασχούδης

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Ράδιο Έβρος, η τριετής επιτυχημένη συνεργασία της Δόξας Δόξας και του Τάκη Κιουτσιουκούδη έλαβε τέλος.

Μετά από  επικοινωνία του Δημήτρη Μηλίκα με τον γενικό αρχηγό της Δόξας Δόξας επιβεβαιώθηκε η φήμη για παραίτηση του Τάκη Κιουτσιουκούδη, με τον επί τρία χρόνια προπονητή της ομάδας να παραδίδει για προσωπικούς λόγους το τιμόνι της  στον γυμναστή και παίκτη  Γιώργο Παρασχούδη (γιο του πρώην προπονητή της ΑΕ Διδυμοτείχου Μπάμπη Παρασχούδη).

Η διοίκηση της ομάδας, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι σε διαδικτυακή ψηφοφορία που έγινε από το thrakiotis.com στην διάρκεια της σεζόν αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη ομάδα σε όλο τον νομό Έβρου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και εύχεται ότι καλύτερο!

Επίσης από την διοίκηση δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό. Άλλωστε  όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσαν, πάντα μετά από κάθε δυσκολία αυτή γινόταν πιο δυνατή, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «έρχεται ενίσχυση του ρόστερ με τουλάχιστον τρεις παίκτες!».