Photos: 80 κλικ από τους αγώνες και τη τελετή λήξης του 8ου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά της Ξάνθης

 

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε για 8η διαδοχική χρονιά η Ξάνθη στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια με τη συμμετοχή τμημάτων Ακαδημιών πολλών ομάδων από όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλλάδα.

Συγκεκριμένα ομάδες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση της Ξάνθης είναι η ομάδα του Μακεδονικού, της Αγίας Άννας Βόλου, του Άρη Θεσσαλονίκης, της Ακαδημίας Τούμπας, του Ολυμπιακού Κομοτηνής, του ΠΑΟΔ, των Shooters Academy, του ΠΑΟ Θεσσαλονίκης, της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, του ΑΠΟ Θεσσαλονίκης, του Ορφέα Ξάνθης, του Ηρακλή Ζυγού, του Απόλλωνα Ξάνθης, της ΑΠΟ Ξάνθης και της διοργανώτριας Xanthi FC.

Στην κατηγορία του παιδικού (Κ15) πρώτος αναδείχθηκε ο Απόλλωνας Ξάνθης, με δεύτερη την Ξάνθη και τρίτο τον Ορφέα. Στην κατηγορία του προ-παιδικού (Κ13) την πρωτιά πήρε η ακαδημία της Αγίας Άννας Βόλου, με τον Ολυμπιακό Κομοτηνής να αναδεικνύεται δεύτερος και τον ΠΑΟΔ τρίτο, ενώ τέλος στην κατηγορία Junior (Κ11) πρώτη αναδείχθηκε η ακαδημία της Ξάνθης, με τον ΠΑΟΔ να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και την Αγία Άννα Βόλου την τρίτη. Φυσικά όλες οι ομάδες πήραν αναμνηστικούς επαίνους συμμετοχής κι αυτές που ξεχώρισαν τα σχετικά κύπελλα.

Στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της ξανθιώτικης ομάδας Περικλής Καλογιάννης, ευχαρίστησε τους νεαρούς αθλητές για τη συμμετοχή τους, τους γονείς τους για την διαρκή στήριξη στα παιδιά τους και φυσικά τις ομάδες που έλαβαν μέρος κι εμπιστεύθηκαν για ακόμη μία χρονιά την διοργάνωση της Ξάνθης.

Παράλληλα εκτός από τα κύπελλα και τους επαίνους υπήρξαν και φέτος βραβεύσεις στους παίκτες που ξεχώρισαν σαν πρώτοι σκόρερ (ο Βουλγαρίδης του Ορφέα Ξάνθη στο Παιδικό, οι Κωστούλας – Ζαρείφης της Αγ. Άννας Βόλου στην κατηγορία Προπαιδικού και ο Μακρίδης της Ξάνθης στην κατηγορία Junior), στους MVP (Αχτσέλης του ΠΑΟΔ στην κατηγορία Παιδικού, Μεμέτογλου του ΠΑΟ Θεσσαλονίκης στην κατηγορία Προπαιδικού και Κεφαλά των Shooters Academy στην κατηγορία Junior) και στους καλύτερους τερματοφύλακες (Πιπιλιάρας της Αλεξάνδρειας Ημαθίας στην κατηγορία Παιδικού, Καλογηρος της Αγ. Άννας Βόλου στην κατηγορία Προπαιδικού και Πάλης της ΑΠΟΞ στην κατηγορία Junior).

Δείτε παρακάτω 80 φωτογραφίες από το τριήμερο που διοργανώθηκε το τουρνουά: