Volley League: Στην Αλεξανδρούπολη το τελευταίο ματς του Γκόμεζ με ΠΑΟΚ! Αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από Ουσίκοφ!

 

Ο Ερνάντο Γκόμεζ που συνέδεσε το όνομά του με την αγωνιστική άνοδο και τα πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, με μήνυμά του στο Instagram, αφού οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασίας τους.

Ο Γκόμεζ αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη πριν δέκα μέρες και όπως αποδεικνύεται, οι δυο ομάδες προχωράνε σε λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Ο Βενεζουελάνος διαγώνιος αγωνίστηκε με τα ασπρόμαυρα για 2,5 χρόνια κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2017 και το νταμπλ το 2015. Αποχαιρέτησε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τον ΠΑΟΚ μέσω social media.

Η αλήθεια είναι πως φέτος ο Γκόμεζ δεν είναι αυτός που μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα καθώς λόγω συνεχόμενων μικρών και μεγαλύτερων τραυματισμών δεν κατάφερε να φτάσει στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης. Κάπως έτσι οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά όπως καταλαβαίνει κανείς και από την ανάρτηση του Γκόμεζ.

«Σήμερα τελείωσε ακόμα ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ήταν μία εξαιρετική περίοδος για μένα και πέρασα εκπληκτικά με πολλούς και πολύ καλούς ανθρώπους που θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα 2,5 χρόνια . Εύχομαι τα καλύτερα στους πάντες μέσα στην ομάδα. Τώρα έχω μπροστά μου ακόμα μία πρόκληση. Θα έχετε νέα σύντομα…», ανέφερε ο Γκόμεζ.

Μπορεί όμως να φεύγει ο Γκόμεζ, έρχεται όπως στην θέση του ο Νικολάει Ουσίκοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος επιστρέφει στην Ευρώπη για να παίξει στον ΠΑΟΚ με τον Δικέφαλο να ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφή. Ο Βούλγαρος άσος, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, με τον Ντανιέλε Ρίτσι να είναι αυτός που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεσή του, καθώς ήθελε όσο τίποτα άλλο την απόκτησή του.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ με την κίνηση αυτή, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Ελλάδα, καθώς λίγες ημέρες πριν είχε προηγηθεί και η απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη, ενώ υπάρχουν σκέψεις να γίνει μία ακόμα κίνηση για την απόκτηση ενός κεντρικού επίσης από τη ξένη αγορά.