Άνετη φιλική επικράτηση του Άρη Αβάτου επί του Ηρακλή Ζυγού

 

Οι μέρες περνούν και σιγά – σιγά οι ομάδες ψάχνουν να παίξουν κάποια φιλικά, ώστε να επανέλθουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτω, και κάτι τέτοιο έκαναν και ο Άρης Αβάτου με τον Ηρακλή Ζυγού που έπαιξαν ένα μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Άρη έδειξε ότι δεν έχει χάσει τη φόρμα της και χάρη και στην εμφανή διαφορά του έμψυχου δυναμικού κατάφερε να επικρατήσει εύκολα φτάνοντας το σκορ στο 5-0, χάρη στα γκολ του Κυριάκου Κελεσιάδη, του Παύλου Ευθυμιάδη, Κώστα Κουτίνη και ενός υπό δοκιμή επιθετικού, που όπως όλα δείχνουν με τις εμφανίσεις που κάνει στα έως τώρα φιλικά δεν θα μείνει για πολύ υπό δοκιμή.

Από την άλλη και ο Ηρακλής Ζυγού έδειξε καλά στοιχεία στην αναμέτρηση, με τον Γιάννη Δημητριάδη παρά το θεωρητικά πάντα «βαρύ» 5-0 να έχει αποκομίσει μερικές χρήσιμες εντυπώσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, που βέβαια αργεί αρκετά ακόμα σε σχέση με αυτό της Γ’ Εθνικής που συμμετέχει ο Άρης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κουτσούμπας, Βαφειάδης, Τιφτίκης, Κούτρας, Ταχτσίδης, Κουτίνης, Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Κελεσιάδης, Υπό δοκιμή.

Έπαιξαν και οι: Βαρελάς, Ψεμματάς, Μελισσόπουλος, Καλαϊτζίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Κριεζής Π., Τσετινές, Παπαδόπουλος, Ψαρόπουλος, Πανταζίδης, Κωφίδης, Ζοσιμίδης, Ξουπλίδης.

Έπαιξαν και οι: Ρούσσος, Κτίστης, Καραμανής, Τηλεβερίδης, Αρσενίου, Σιδηρόπουλος, Κριεζής Γ.