Super League: Παρελθόν ο Μαρκόφσκι από τον Παναιτωλικό! Φήμες για ενδιάφερον Ξάνθης και Άρη

 

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό θα αποτελέσει ο πρωην επιθετικός της Ξάνθης Μάρκο Μαρκόφσκι, όπως μάλιστα έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Ο σέρβος επιθετικός μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας του στα «καναρίνια» θα αναζητήσει άλλο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του, εξέλιξη που είχε διαφανεί το τελευταίο διάστημα ενώ έχουν ακουστεί πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ανάμεσα στις οποίες οι πρωην του ομάδες Ξάνθη και Δόξα Δράμας, αλλά και ο Άρης. Ο 31χρονος Μαρκόφσκι έχει αγωνιστεί στην κλαριέρα του σε Ζέμουν, Παρτιζάν, Μπόρατς, Μπανάτ Ζρένζιαμιν, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Ξάνθη, Μπνέι Σακίνιν, Σερίφ και Κέρκυρα.

Στη συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση  του μάλιστα εκφράζει ευχαριστίες στη διοίκηση, τους συμπαίκτες, το ιατρικό επιτελείο , φροντιστές και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Το μεγαλύτερο όμως «ευχαριστώ» το εκφράζει στους οπαδούς (τους καλύτερους φιλάθλους, όπως λέει) ενώ δηλώνει περήφανος για όσα πέτυχε στην ομάδα και που φόρεσε τη φανέλα με τον Τίτορμο.

Φέτος ο Μαρκόφσκι αγωνλιστηκε 490′  έχοντας 11 συμμετοχές χωρίς κανένα τέρμα, ενώ  συνολικα στον Παναιτωλικό αγωνιστηκε 64 αγώνες πετυχάινοντας 14 τέρματα, Στην Super League εχει 32 τέρματα σε 135 παιχνίδια,  με Ξάνθη (42 συμμετοχές, 12 τέρματα), Κέρκυρα και Παναιτωλικό.

H ανάρτηση: