Οι συμμετοχές και το πλήρες πρόγραμμα του καθιερωμένου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά της Ξάνθης

 

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το φετινό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώνει στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η Ξάνθη, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων από τη Θράκη και όλη την Ελλάδα γενικότερα.

Το ερχόμενο τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, ο ΑΟΞ διοργανώνει για άλλη μια φορά, την όγδοη, το ετήσιο Χριστουγεννιάτικό τουρνουά του, στο οποίο θα συμμετάσχουν και πάλι ομάδες σχεδόν από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στα τμήματα Τζούνιορ (Κ11) θα συμμετάσχουν οι ακαδημίες των: ΑΟ Ξάνθη, Μακεδονικού, Αγίας Άννας Βόλου, Άρη, Ακαδημία Τούμπας, Ολυμπιακού Κομοτηνής, ΠΑΟ Δράμας, Shooters, Ηρακλή Ζυγού, Α.ΠΟ. Ξάνθης και Ορφέα Ξάνθης.

Στο Προπαιδικό (Κ13) θα μετέχουν οι ακαδημίες των: ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΟ Θεσσαλονίκης, Άρη, Ορφέα Ξάνθης, ΠΑΟ Δράμας, ΑΠΟ Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Τούμπας, Αγίας Άννας Βόλου, Ολυμπιακού Κομοτηνής, Shooters και Α.ΠΟ. Ξάνθης.

Ενώ τέλος στο Παιδικό (Κ15) θα μετέχουν οι ακαδημίες των: ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΟ Δράμας, Μακεδονικού, Ορφέα Ξάνθης, ΠΑΟ Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και Απόλλων Ξάνθης

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά: