Διεκδικεί την παραμονή Χριστουγέννων τίτλο στην Κίνα η πρώην Miss Thraki Ιωάννα Γίτση

 

Η Ιωάννα Γίτση στους θρακιώτες είναι γνωστή, στους θρακιώτες φιλάθλους ακόμα περισσότερο. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αναδείχθηκε Miss Thraki στον γνωστο διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώνεται κάθε χρόνο και αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ της Νίκης Αλεξανδρούπολης, σε επίπεδο Α2 Ανδρών.

Πλέον έχει πάρει το πτυχίο της και ζει μόνιμα στην γενέτειρα της στη Λάρισα όπου εργάζεται ως personal trainer σε μεγάλο γυμναστήριο και παράλληλα κάνει κάτι που αγαπά πολύ, όπως είναι το μόντελινγκ. Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη και οι επιτυχίες σε περιφερειακούς διαγωνισμούς συνεχίζονται, αφού μετά το Miss Thraki τα πήγε περίφημα πριν λίγους μήνες και στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς.

Πλέον βάζει πλώρη και για διεθνή διαγωνισμό. «Θέλω πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα με έναν τίτλο ομορφιάς στις αποσκευές μου», δήλωσε η ίδια , λίγο πριν αναχωρήσει για την Κίνα όπου βρίσκεται από τις αρχές Δεκεμβρίου, μαζί με ακόμη 79 φιναλίστ από όλον τον κόσμο που μετέχουν στον διαγωνισμό Miss Queen Turism που διοργανώνεται παραμονή Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου δηλαδή, στην μακρινή Σαγκάη.

Η μελαχρινή καλλονή έχει μέχρι στιγμής εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της. Το πρόγραμμα των κοριτσιών είναι αρκετά φορτωμένο όλες αυτές τις μέρες και περιλαμβάνει πρόβες στη γέφυρα της ομορφιάς, φωτογραφίσεις, περιηγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης, προπονήσεις γυμναστικής και συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με την Ιωάννα να φιλοδοξεί να κάνει στον εαυτό της πρωτίστως αλλά και στους φίλους της το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.