Super League: Με Σέρβικο «δεκάρι» ετοιμάζεται να ανοίξει τον μεταγραφικό χορό η Ξάνθη

 

Την πρώτη της μεταγραφή για τον Ιανουάριο έκανε η Ξάνθη που προσπαθεί να ενισχυθεί και να σώσει τη φετινή γεμάτη μετριότητα σεζόν, αφού συμφώνησε με τον 26χρονο επιτελικό μέσο, Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο Ντουρίτσκοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίλαν Ράσταβατς, αφού τον είχε παίκτη και στην πρώην ομάδα του, την Ραντνίτσκι, και συμφώνησε σε όλα με την Ξάνθη για… τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Σέρβος μέσος αποχώρισε μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην Παρτιζάν και ήδη βρίσκεται στην Ξάνθη για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις εγκαίρως, ώστε να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς του 2018 με τη Λαμία.

Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και του Ερυθρού Αστέρα ενώ πριν την Παρτιζάν, είχε αγωνιστεί κατά σειρά σε Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς και Ραντνίσκι Νις και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία εκτός Σερβίας.

«Έφτασε η στιγμή να προχωρήσουμε. Για μένα, η Ξάνθη αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας», ανέφερε ο ίδιος ο Ντουρίτσκοβιτς στον σερβικό Τύπο. Την φετινή σεζόν ο 26χρονος άσος είχε 17 συμμετοχές με την φανέλα της Παρτιζάν (από τις οποίος οι έξι ήταν ως βασικός) έχοντας τρία γκολ και άλλες τρεις ασίστ.

Δείτε παρακάτω μερικά στιγμυότυπα από τον Τζουρίτσκοβιτς:

https://www.youtube.com/watch?v=729RKjonfDY

https://www.youtube.com/watch?v=sFrF5wKp-4E