Στο Κατάρ που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ Γαβριηλίδης και Πανίδης την ώρα που έρχεται νέα… έκπτωση από την ΕΕ της ΕΠΟ

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την ολυμπιακή ομάδα του Κατάρ, ο οποίος διεξήχθη στο «Κατάρ Κλαμπ» της Ντόχα και χάρη του οποίου βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της αραβικής χώρας (που προετοιμάζεται και για την διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022)  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης.

Οι δυο Θρακιώτες επέστρεψαν αργά το βράδυ της Πέμπτης και βρέθηκαν στην Ντόχα από την Κυριακή, ως συνοδοί της Εθνικής Ομάδας. Μάλιστα, εκεί βρήκε τον δεύτερο η είδηση της οριστικής εισόδου του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την απόφαση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης του Κουπτσίδη που είχε αρνηθεί να υποβάλει παραίτηση το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο γνωρίζοντες καλά τα τεκταινόμενα στον Ομοσπονδία λένε ότι επίκειται η έκπτωση από το αξίωμα του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ και δεύτερου ατόμου, γεγονός που θα ανοίξει τον δρόμο να μπει στο ουσιαστικό Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και ο Γαβριηλίδης.

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Ξάνθη Sport που ωστόσο επισημαίνει ότι παρόλο που το σενάριο θέλει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης να καταλαμβάνει την  θέση, αυτός είναι πλέον 2ος επιλαχών αφού προηγείται πιο πριν ο Βασίλης Φωτιάδης της ΕΠΣ Ημαθίας.

Για την ακρίβεια, Γαβριηλίδης και Φωτιάδης είχαν ισοψηφίσει στις εκλογές του περασμένου Αυγούστου, αλλά ο ίδιος ο Μάνος Γαβριηλίδης είχε ζητήσει να είναι όσο πιο πίσω στην σχετική κατάταξη, διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα αλλά η προσφορά στο ποδόσφαιρο.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι με το μοντέλο που έχει εφαρμόσει η διοίκηση Γραμμένου, αναθέτοντας αρμοδιότητες και στα αναπληρωματικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, η διαφορά του να είναι κανείς μέλος της ή απλά αναπληρωματικό της δεν είναι και πολύ μεγάλη.

Η ουσία είναι ωστόσο ότι η «εξυγιαντική» διοίκηση της ΕΠΟ μετράει ήδη μια απώλεια και με βάση το δημοσίευμα επίκειται και… δεύτερη, έτερον εκάτερον  αν αυτή σαν εξέλιξη είναι κάτι καλό για την Θράκη μας αφού φέρνει τους Θρακιώτες παράγοντες ακόμα πιο μέσα στα πράγματα…