Συγκίνηση για τον Μάκη Δημητριάδη που υπό το βλέμμα του γιου του παρέλαβε το βραβείο του ΠΣΑΤ για την Εθνική της Γάνδης του ’87

 

Ανάμεσα στις φετινές βραβεύσεις για τους κορυφαίους της χρονιάς από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου συμπεριλαμβανόταν τιμής ένεκεν η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ της Γάνδης, που το 1987, δηλαδή 30 χρόνια πριν, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κλήθηκαν για να τιμηθούν τα μέλη εκείνης της ομάδας – παρέας, ο προπονητής Θανάσης Μαργαρίτης και οι παίκτες Στέλιος Καζάζης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Τάσος Τεντζέρης, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Αμαριαννάκης, Σάκης Μουστακίδης, Βαγγέλης Κουτσονίκας, Κώστας Μαργαρώνης, Δημήτρης Καζάζης, Γιώργος Ντράγκοβιτς, Μάκης Δημητριάδης, Γιώργο Λυκούδης, Γιάννης Φάκας και Γιάννης Νικολαΐδης.

Ο ένας από τους δύο θρακιώτες εκείνης της ομάδας, ο Σάκη Μουστακίδης, απουσίασε καθώς εκείνη την ώρα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έδινε το παιχνίδι με τον Ηρακλή Χαλκίδας στην Εύβοια και μοιραία δεν μπορούσε να παραστεί, ωστόσο ο έτερος, ο Μάκης Δημητριάδης παραβρέθηκε κανονικά. Και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος ανάμεσα σε παλιούς συμπαίκτες, τρέφοντας ιδιαίτερο σεβασμό για τον Θανάση Μαργαρίτη και υπερήφανος που ανάμεσα στο ακροατήριο ήταν και ο γιος του Θωμάς.

Μάλιστα ο φακός του ThrakiSportS μετά την βράβευση εντόπισε σε πηγαδάκι τον Μάκη Δημητριάδη κρατώντας το βραβείο να συζητά με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, υπό το βλέμμα του Θωμά Δημητριάδη που μόνο υπερηφάνεια μπορούσε να αισθάνεται για τον πατέρα του.