Γ’ Εθνική: Φιλική «5άρα» του Άρη Αβάτου επί της Βιστωνίδας στη Φελώνη

 

Άρης Αβάτου και ΑΟ Βιστωνίδας εκμεταλλεύθηκαν τη διακοπή λόγω των γιορτών που υπάρχει στα πρωταθλήματα, αλλά και το γεγονός πως προπονούνται στο ίδιο γήπεδο και το απόγευμα της Παρασκευής έπαιξαν ένα μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα, αλλά και… παίκτες, το απόγευμα της Παρασκευής στο φιλικό παιχνίδι που έπαιξαν ο Άρης Αβάτου με την Βιστωνίδα στο γήπεδο της Φελώνης, κάτι που βέβαια έκανε και ο Γιουράι Μπούτσεκ αντίστοιχα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Άρη Αβάτου, έφτασαν εύκολα στην νίκη, αφού χάρη στο χατ τρικ του Πάρη Κοτόπουλου, το τέρμα του Γιώργου Ψεμματά, και ενός παίκτη που βρισκόταν υπο δοκιμή, παραβίασαν πενταπλούν την αντίπαλη εστία, και δέχθηκαν μόλις ένα γκολ, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1.

Για τον Άρη Αβάτου, δοκιμάστηκαν και δύο ποδοσφαιριστές, ένας τερματοφύλακας, κι ένας επιθετικός που άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις με τον τελευταίο μάλιστα να σκοράρει και το ένα γκολ της ομάδας του.