Β’ Εθνική: Χρέη προπονητή τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Γιώργος Βλαδιμηρίδης

 

Οι προπονήσεις της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Ροδόπη ’87 ουσιαστικά διακόπτονται για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες η Βίκυ Περιβολοπούλου είχε μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό τιμ.

Με την ομάδα της Κομοτηνής ξεκίνησε συνεργασία και ο κομοτηναίος τερματοφύλακας Γιώργος Βλαδιμηρίδης που έρχεται για να προσθέσει την εμπειρία και τις γνώσεις του, ως προπονητής πλέον τερματοφυλάκων.

Πρόσφατα άλλωστε πήρε το πτυχίο «UEFA – προπόνηση τερματοφυλάκων» και μεταξύ άλλων ανέλαβε να κάνει προσωπικές προπονήσεις στην βασική γκολκίπερ της Ροδόπης Αλεξάνδρα Βαδάση, η οποία είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Μέντεκα Καλαμαριάς και έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

«Να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο για την διάθεση του να βοηθήσει την ομάδα της Κομοτηνής και τις τερματοφύλακες της Ροδόπης» τονίζεται στο facebook του συλλόγου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βλαδιμηρίδης διαθέτει εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί εκτός από προπονητής διατέλεσε τερματοφύλακας στην Κ17 του Πανθρακικού, στην Δόξα Προσκυνητών, στον ΑΟ Κέρκυρας και στην Εθνική Νέων Αρμενίας, ενώ τη νέα αγωνιστική χρονιά μεταγράφηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.