Στην Έδεσσα οι δάσκαλοι του Γιν Γιανγκ

 

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Γίν Γιάνγκ ταξίδεψαν στην πόλη της Έδεσσας για να διδάξουν τεχνικές αυτοάμυνας στο αντίστοιχο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε εκεί, αλλά και εξετάσουν τα παιδιά που ήθελαν να αποκτήσουν μεγαλύτερες ζώνες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα δίδαξαν τεχνικές αυτοάμυνας στο σεμινάριο αυτοάμυνας για πολίτες της Έδεσσας, άνδρες και γυναίκες  που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Ακαδημία Έδεσσας.
Την Κυριακή το πρωί παρουσία του υπεύθυνου συστήματος Okinawa te tai Παναγιώτη Κανελλόπουλου στην εξεταστική επιτροπή ήτανε η προπονήτρια του Α.Σ. Γίν Γιάνγκ Δήμητρα Μουσχάκη μαύρη ζώνη – 6 dan στο Okinawa te tai karate. Οι αθλητές εξεταστήκανε για την  προαγωγή τους στην επόμενη έγχρωμη ζώνη.

Από την άλλη την Κυριακή το μεσημέρι, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Ju – Jitsu, στην εξεταστική επιτροπή ήτανε η προπονήτρια του Α.Σ. Γιν Γιάνγκ Δήμητρα Μουσχάκη μαύρη ζώνη – 5 dan στο Ju Jitsu. Οι αθλητές εξεταστήκανε για την προαγωγή τους στην μαύρη ζώνη, ενώ το βράδυ καλεσμένος στην επίδειξη που διοργανώθηκε, ήταν ο προπονητής από τον Α.Σ. Γιν Γιάνγκ Ευθύμιος Δημητρακόπουλος – μαύρη ζώνη 2 dan στο Aikido, o οποίος παρουσίασε τεχνικές του Aikido.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here