Παρουσία Ταϊγανίδη το 4ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΦΘΑ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου Αλεξανδρούπολης το «4ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών» που διοργάνωσε ο τοπικός Όμιλος Φίλων Θαλάσσης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν επτά ομάδες από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με περισσότερους από 350 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 6 ως 9 ετών. Συγκεκριμένα, εκτός φυσικά του διοργανωτή ΟΦΘΑ, έλαβαν μέρος ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Ν.Ε. Ροδόπης, ο Ο.Θ.Α. Καβάλας, ο Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης, ο Νηρέας Ορεστιάδας και ο Πρωτέας Ορεστιάδας.

Οι θεατές, στις κατάμεστες κερκίδες του κολυμβητηρίου, χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες των μικρών αθλητών. 

Τιμώμενο πρόσωπο του «4ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Ακαδημιών» ήταν ο τέσσερις φορές παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής ΑμεΑ Χαράλαμπος Ταϊγανίδης που βραβεύτηκε από τον ΟΦΘΑ για τη συνολική συνεισφορά του στο άθλημα της κολύμβησης. Αξίζει να τονιστεί ότι τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΦΘΑ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στους προπονητές του συλλόγου: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Σταυρούλα Παπαδάκου τον Αργύρη Τυλιγαδά την Ευστρατία Στεργίου την Μαρία Μιχαλεντζάκη την Χρυσάνθη Τυλιγαδά και την Ειρήνη Μπράμου προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας για την άψογη παρουσία του τμήματος των ακαδημιών αλλά και τον Τάσο Καλλιτσάρη προπονητή του Προαγωνιστκού τμήματος και τον Γιώργο Τυλιγαδά του Αγωνιστικού τμήματος που με την εμπειρία αλλά και την συμμετοχή τους μας βοηθούν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».