Volley League: Ο Λούκα Βελίτσκοβιτς πρώτος mvp του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη φετινή σεζόν

 

Ο Λούκα Βελίτσκοβιτς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Για να μην μπερδευτείτε, δεν μιλάμε για την προηγούμενη αγωνιστική που ο Εθνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ΠΑΟΚ αλλά για την προπροηγούμενη.

Ο σέρβος ακραίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης στη νίκη με 3-2 σετ κόντρα στον Εθνικό Πειραιά την περασμένη Τετάρτη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Εβρου σε πέντε τάι μπρέικ. O Βελίτσκοβιτς σημείωσε 24 πόντους. Είχε 55% αποτελεσματικότητα στην επίθεση με 18 τελειωμένες επιθέσεις στις 33 προσπάθειες.

Επίσης είχε 44% υποδοχή σε 39 προσπάθειες, βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα αλλά και στο σερβίς όπου σημείωσε 5 άσσους. Μάλιστα με το σερβίς του Βελίτσκοβιτς έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη.

Ο Λούκα Βελίτσκοβιτς αναδεικνύεται για πρώτη φορά MVP Βίκος Cola. Είναι η πρώτη ατομική διάκριση για βολεϊμπολίστα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το εφετινό πρωτάθλημα και η πρώτη διάκριση από την 13η αγωνιστική της σεζόν 2016-17 που ο Νίκος Παλέντζας είχε αναδειχτεί mvp για την ομάδα του Εβρου.

Ο Λούκα Βελίτσκοβιτς έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου 1995. Εχει ύψος 1.96 και τη σεζόν 2016-17 αγωνίζονταν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

«Δεν περίμενα να πάρω αυτή την διάκριση. Είναι πολύ καλό και για μένα και για την ομάδα. Κάναμε καλή εμφάνιση στην Αθήνα με τον Εθνικό Πειραιώς. Αξίζαμε τη νίκη. Ολη η ομάδα έπαιξε καλά κι εγώ βοήθησα όσο μπορούσα. Αφιερώνω την διάκριση αυτή στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου», δήλωσε ο Λούκα Βελίτσκοβιτς.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» 2017-18

MVP ΒΙKOΣ COLA: Λούκα Βελίτσκοβιτς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ 7ΑΔΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2017-18
ΜVP: Λούκα Βελίτσκοβιτς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Πασαδόρος: Mανώλης Δημητριάδης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)
Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός)
Κεντρικοί: Παναγιώτης Πελεκούδας (ΠΑΟΚ), Τάσος Γάτσης (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)
Ακραίοι: Λούκα Βελίτσκοβιτς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Δημήτρης Εφραιμίδης (Ηρακλής Πετ.)

ΔΕΥΤΕΡΗ 7ΑΔΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2017-18:
Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρίζκα (Ολυμπιακός)
Διαγώνιος: Μπόγιαν Στρούγκαρ (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)
Λίμπερο: Λάμπης Μπαμπαλιούτας (Ηρακλής Πετ.)
Κεντρικοί: Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Χατζόπουλος (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ.)
Ακραίοι: Αργύρης Μαυροβουνιώτης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)