Super League: Πρωτοσέλιδο σενάριο για χρυσή μετακίνηση του Κασάδο από την Ξάνθη στην ΑΕΚ

 

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «LiveSport», ο Χόρχε Κασάδο της Ξάνθης βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης, ως back up του Έλντερ Λόπες.

Ο Κασάδο έχει χάσει μόλις ένα ματς φέτος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ξάνθη δεν έδωσε πάνω από 100.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σαραγόσα, ωστόσο ενδέχεται σχεδόν άμεσα όχι απλά να βγάλει τα λεφτά του αλλά να προστεθεί στην λίστα των δεκάδων παικτών που ο Χρήστος Πανόπουλος έχει αγοράσει με λίγα και πούλησε με πολλά.

Ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της Ξάνθης και τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι γνωστό ότι υπάρχει απευθείας δίαυλος επικοινωνίας, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της μετακίνησης του Πέτρου Μάνταλου. Μένει να φανεί αν έχει βάση το σενάριο που δημοσιεύθηκε για τον Κασάδο, ωστόσο είναι αλήθεια ότι σπάνια υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο 29χρονος Ισπανός μπακ έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ομάδα της Θράκης, με τις αποδοχές του να φτάνουν μόλις τις 80.000 ευρώ τον χρόνο. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όπως αναφέρεται και στο πρωτοσέλιδό της, κάνει λόγο για άμεση συμφωνία.