Super League: Και τρίτος παίκτης της Ξάνθης δηλώθηκε για να εκτίσει ποινή στο ματς με Ολυμπιακό

 

O Αλφρέδο Μεχία στο ματς της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό αντίκρισε την 4η φετινή του κίτρινη κάρτα στη Super League και μοιραία τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική σε κάποιο από τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς και οι υπόλοιποι επιτελείς του ΑΟΞ αποφάσισαν ο Μεχία να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό ωστόσο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις δικές τους ποινές και οι Κίκε Μπόουλα και Δήμος Μπαξεβανίδης, στους οποίους πλέον προστίθεται και ο Μεχία.

Οπως είχε γίνει γνωστό, οι δύο παίκτες είχαν δηλωθεί να απουσιάσουν απέναντι στους ερυθρόλευκους αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχαν συμπληρώσει 4 και 7 κίτρινες κάρτες αντίστοιχα.

Είναι λογικό στο στρατόπεδο της Ξάνθης να θεωρούν ότι μια ήττα στο Καραϊσκάκη είναι εντός προγράμματος και προτιμούν οι παίκτες που είναι τιμωρημένοι να εκτίσουν την όποια ποινή τους εκεί και όχι σε κάποιο πιο κρίσιμο ματς με πιο ισοδύναμο αντίπαλο.