Σφοδρή επίθεση του Μπάμπη Χατζημεστή στον Δήμο Ξάνθης μέσα από τη συχνότητα του… Δημοτικού Ραδιοφώνου

 

Είναι αυτό που λέμε «πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου». Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και άρπαξε την ευκαιρία να να χώσει από την συχνότητά του στον Δήμο Ξάνθης.

«Δείτε τι γίνεται στον γειτονικό Δήμο Τοπείρου με την άλλη ομάδα του νομού, τον Άρη Αβάτου; Εκεί ο Δήμος βοηθά ενεργά. Και χρήματα δίνει και γεύματα και πολλά άλλα πράγματα που ξέρω. Γιατί εκεί και όχι και εδώ, εμείς σε πηγάδι κατουρήσαμε;», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Χατζημεστής, αναφερόμενος μάλιστα κάποια στιγμή ονομαστικά και στον δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο.

«Εμάς ο Δήμος Ξάνθης το μόνο που μας έδωσε στην αρχή της χρονιάς ήταν ένα φορτηγό χώμα. Τίποτα άλλο. Είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση, ενώ σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας υπάρχουν ενισχύσεις. Ούτε η Περιφέρεια βοηθά. Αλλά η Περιφέρεια έχει κοινή τακτική σε όλες τις ομάδες. Οι άλλοι Δήμοι πώς μπορούν και βοηθούν και δεν μπορεί ο δικός μας;», αναρωτήθηκε ο Χατζημεστής.

Ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης φιλοξενούμενος το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή “Αθλητικός Παλμός” του Νεκτάριου Αμποβιανίδη, εξέφρασε ακόμα το παράπονό του και προς την τοπική κοινωνία συνολικά που έχει γυρίσει την πλάτη στον Ορφέα. «Δεν γίνεται να πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο οι γονείς, 25 άτομα και να παίζουμε με την Καβάλα και να φέρνει στην έδρα μας 70-80, πολύ περισσότερους από τους δικούς μας. Τι άλλο δηλαδή θέλει ο κόσμος; Μια αμιγώς ξανθιώτικη ομάδα έχουμε, δικά μας παιδιά παίζουν, καλό ποδόσφαιρο συνήθως παίζουμε, δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχει αυτή η απαξίωση προς την ομάδα. Πόσο ακόμα πιστεύετε ότι θα αντέξει ο Μπάμπης Χατζημεστής και πληρώνει και να τα συντηρεί όλα αυτά;», είπε ακόμα ο Χατζημεστής.

Εκείνο πάντως που προκάλεσε και εξακολουθεί να προκαλεί την μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η επίθεση που έκανε στον Δήμο Ξάνθης μέσα από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η προβολή της μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού. Μάλιστα, υποστήριξε ότι «ο Μπάμπης Χατζημεστής είναι αυτός που είναι, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις ούτε διοργανώνει εκλογικές φιέστες για τις ψήφους», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν επιχειρούσε κάτι τέτοιο, τότε ενδεχομένως και η αντιμετώπισή του από τον Δήμο Ξάνθης και προσωπικά τον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο ίσως και να καλυτέρευε.