Μεικτές Ομάδες: Κλείδωσαν την πρωτιά και την πρόκριση οι νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης! Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

 

Με τους αγώνες της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων στον Α’ Όμιλο που μετέχουν οι Μεικτές Ομάδες των Ενώσεων της Θράκης και ήδη οι νέοι της Ξάνθης εξασφάλισαν την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Μεικτή ομάδα της Ξάνθης συνέχισε με νέα νίκη στο ντέρμπι κορυφής ουσιαστικά του ομίλου, αφού επικράτησε εκτός έδρας της ΕΠΣ Έβρου (φωτό tvthrakiotis.gr) και κλείδωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, τα παιχνίδια θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η ΕΠΣ Ξάνθης προηγείται με 5 βαθμούς της ΕΠΣ Έβρου και το μόνο ενδιαφέρον θα είναι εάν οι ομάδα του Έβρου ή της Καβάλας, που αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν, θα καταφέρει να πάρει μια νίκη με ευρύ σκορ στο μεταξύ τους ματς, ώστε να προσπαθήσει να είναι στις δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες που θα προκριθούν επίσης στην επόμενη φάση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Ξάνθης  1-3

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης  3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ):

1. ΕΠΣ Ξάνθης 12 (14-9)

2. ΕΠΣ Έβρου 7  (11-9)

3. ΕΠΣ Καβάλας 7 (7-7)

4. ΕΠΣ Θράκης 3  (9-16)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here