Είναι οριστικό! Τέλος ο Κουπτσίδης από την ΕΠΟ, ανακοινώθηκε ότι καταλαμβάνει τη θέση του ο Γ. Πανίδης

 

Όπως είχε γράψει από το πρωί το ThrakiSportS, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε την έκπτωση του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής, Δημοσθένη Κουπτσίδη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η απομάκρυνση του έχει να κάνει με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν.2725/99.

Εναντίον του Κουπτσίδη έχουν ασκηθεί κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες αλλά παρ΄όλα αυτά μέχρι σήμερα παρέμενε στο διοικητικό συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Τελικά η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα την έκπτωση Κουπτσίδη από την Ε.Ε. και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση.

Όπως είναι γνωστό, τη θέση του Κουπτσίδη αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA κκ Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.

Eνεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός αδειοδότησης 2017, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας της UEFA.
Ενεκρίθη ομόφωνα ο κανονισμός λειτουργίας των διαρκών επιτροπών της Ε.Π.Ο., ο οποίος εισάγεται για πρώτη φορά από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο κανονισμός  εφαρμόζεται με στόχο την εύρυθμη λειτουργία, τον συντονισμό και τη βελτίωση της παραγωγικότητας των επιτροπών.
Κατόπιν εισηγήσεως της Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Κ15 και συντονιστής του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.
Ομόφωνα αποφασίστηκε η έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης από την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. του μέλους της κ. Δ. Κουπτσίδη, κατ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν.2725/99. Την θέση του στην Ε.Ε., βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Αυγούστου, ως πρώτος επιλαχών, καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Γεώργιος Πανίδης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here