Όλα τα αποτελέσματα στο επιτυχημένο παρά την πρόωρη λήξη λόγω καιρού Διεθνές Τουρνουά του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων

 

Από επιτυχία στέφθηκε το διεθνές τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων με την αιγίδα της ΕΠΣ Θράκης και την συμμετοχή έξι ομάδων, όχι μόνο από την Θράκη μας αλλά και από την γειτονική Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που έγινε δοκιμαστικά στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης για πρώτη φορά, έχει σκοπό να καθιερωθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ροδόπης και είναι προπομπός ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά που θα γίνει θεσμός.

Μπορεί οι αγώνες να ολοκληρώθηκαν κάπως πρόωρα και να μην διεξήχθη ποτέ το πρόγραμμα της Κυριακής λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, μπήκαν όμως οι βάσεις για την καθιέρωση της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της ακαδημίας του Σπάρτακου Πέτρος Δεληγκιόζης ήταν χαρούμενος με την επιτυχία της και είχε την επικουρική βοήθεια του πρόεδρου της Βουλγαρικής ομάδας του «Σούμεν» Παναγιώτη Παππά αλλά και του Γενικού Γραμματέα της «Ροδόπης 87» Κωνσταντίνου Μαυρομάτη.

Μεγάλη η συμβολή της ΕΠΣ Θράκης και του προέδρου Μάνου Γαβριηλίδη που είναι πάντα αρωγός σε εκδηλώσεις και τουρνουά ακαδημιών, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και αρκετά μέλη του ΔΣ  παραβρέθηκαν στο τουρνουά τις δύο πρώτες μέρες του, με τον γραμματέα της ΕΠΣ Κομνηνό Μπόζη να επιμελείται το πρόγραμμα των αγώνων και αρκετούς διαιτητές να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Το τουρνουά περιλάμβανε αγώνες δύο ηλικιακά κατηγοριών και συγκεκριμένα αθλητών γεννημένων εν έτι 2004-2005 και 2006-2007. Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2004-2005

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Τίτσα Βάρνας 4-1

Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης – Άρδας Κίρταζλι  1 – 2

Τίτσα Βάρνας – Ολυμπιακός Κομοτηνής 0 – 2

Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης – Τίτσα 4 – 0.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2006-2007

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Τίτσα Βάρνας 7-0

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Τίτσα Βάρνας 4-0

Ολυμπιακός Κομοτηνής – Άρδας Κίρτζαλι 0 – 3

Τίτσα Βάρνας – Άρδας Κίρτζαλι 0 -6

Ολυμπιακός Κομοτηνής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-3

Την Κυριακή αναμενόταν να γίνουν τα παιχνίδια (αλλά αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων)   Ποντιακός – Ολυμπιακός Κομοτηνής, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης – Τίτσα, Σπάρτακος – Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, Τίτσα – Ποντιακός (για την κατηγορία 2004-2005) καθώς και τα παιχνίδια  Τίτσα – Ολυμπιακός Κομοτηνής, Ποντιακός – Σπάρτακος, Τίτσα – Σπάρτακος, Ποντιακός – Ολυμπιακός Κομοτηνής (για την κατηγορία 2006-2007).