Γ’ Εθνική: Στο Freshco του Μπάμπη Χατζημεστή το κυριακάτικο γεύμα της ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου δεν κατάφερε να επιστρέψει την Κυριακή από το Οφρύνιο της Καβάλας με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αετό Ορφανού, ωστόσο πηγαίνοντας για να αγωνιστεί έδειξε με τον τρόπο της ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ορφέα Ξάνθης και τον Μπάμπη Χατζημεστή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που είχε διεξαχθεί στο Διδυμότειχο, είχε προκαλέσει αίσθηση η ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης για την φιλοξενία που είχε αντιμετωπίσει η ομάδα στον Έβρο αναφορικά με την κακή κατάσταση των αποδυτηρίων αλλά και των πάγκων.

Βέβαια ο Ορφέας τόνιζε ότι η ανακοίνωση εκείνη δεν είχε να κάνει με την ομάδα της ΑΕΔ αλλά και η ομάδα της ΑΕΔ φρόντισε με τον τρόπο της να δείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ορφέα και την διοίκησή του. Έτσι στον δρόμο για την Καβάλα, το γεύμα της ομάδας έγινε στο κατάστημα του Χατζημεστή.

Βέβαια, η επιλογή δεν είχε μόνο να κάνει με αυτόν τον λόγο αλλά και με την γνωστή ποιότητα που έχουν τα καταστήματα Freshco στην Ξάνθη. Έτσι λοιπόν, η ομάδα της ΑΕΔ έφαγε κάτι μεταξύ πρωινού και γεύματος στις 11.00 το πρωί στην Ξάνθη, πριν αναχωρήσει για τον αγώνα με τον Αετό Ορφανού στην Καβάλα.