Η βράβευση των πρωταθλητών της άρσης βαρών από το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής

 

Πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής με τη ΜΕΝΤ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το απόγευμα της Κυριακής, η βράβευση των δύο αρσιβαριστών του συλλόγου της Ροδόπης που πριν λίγες ημέρες κατέκτησαν πανελλήνιους τίτλους στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Χαλκιδική.

Τα δύο “χρυσά” παιδιά, ο Χρήστος Τζορτζουκίγιας και η Μαρία Καζαντζιάν, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στον Πολύγυρο στις 8-9 και 10 Δεκέμβρη και πραγματικά “σάρωσαν” τα πάντα. Ο μεν Χρήστος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες στην κατηγορία των 77 κιλών, η δε Μαρία πήρε τρία χρυσά μετάλλια αφού αναδείχθηκε πρώτη στις κορασίδες, στις νεάνιδες αλλά και στην κατηγορία νέων γυναικών, στην κατηγορία των 48 κιλών.

Έτσι λοιπόν το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου της ΑΕ Κομοτηνής θέλοντας να δείξει εμπράκτως ότι βρίσκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα που τον απαρτίζουν, βράβευσε οπως αναφέρει ο Παρατηρητης από όπου και η φωτογραφία,  μέσω του γενικού αρχηγού της ομάδας Μανώλη Δαφτσή, του γενικού διευθυντή Σωφρόνη Παπουή και του γιατρού της ομάδας Ευδόκιμου Καραγιώργη τους δύο αθλητές αλλά και τον “αρχιτέκτονα” αυτού του επιτεύγματος, που δεν είναι άλλος από τον προπονητή του τμήματος της άρση βαρών της ΑΕ Κομοτηνής  Χρήστο Νινιό.

Στην βράβευση συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης του Mikel Κομοτηνής Αθανάσιος Σχώρης που είναι από τους βασικούς χορηγούς του μπασκετικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής αλλά και χορηγός του νεαρού αθλητή της άρσης βαρών του συλλόγου Χρήστου Τζορτζουκίγια που διέπρεψε την περασμένη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Πολυγύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here