Γ’ Εθνική: Νέα ανακοίνωση από ΑΕΔ κατά της διαιτησίας! «Παίζαμε εναντίον 14 αντιπάλων, βάλσαμο η διακοπή»

 

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Δρακίδη στην αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, η ΑΕ Διδυμοτείχου εξέδωσε νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Αετό Ορφανού στην Καβάλα.

Η ΑΕΔ υποστηρίζει ότι έπαιζε απέναντι σε 14 αντιπάλους. Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα αυτόν αποβλήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής της ομάδας Κρίστο Τελκίνσκι ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης και ο Εμρέ, οι οποίοι θα περιμένουν τις τιμωρίες τους από την Πειθαρχική της ΕΠΟ.

«Κλείνουμε αγωνιστικά το 2017 με πικρία για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από την διαιτησία για ακόμα ένα αγώνα. Βάλσαμο η διακοπή του πρωταθλήματος για τρεις βδομαδες καθώς θα μας δώσει την δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι διαιτητές στην αναμέτρηση του Αετού Ορφανού με την νταμπλούχο της ΕΠΣ Έβρου ήταν ο Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους  Χασιώτη και Ραφικάλη της ΕΠΣ Δράμας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της στο facebook έχει ως εξής:

Την 3η της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας καθώς σε ακόμα ένα αγώνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει 14 αντιπάλους .
Χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο το αγώνα,βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου σε μια ανύποπτη φάση,αυτό ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας εμφανίστηκε πεισμωμένη και έτοιμη για την ανατροπή κλείνοντας τον αντίπαλο στα καρέ του Δυστηχως χωρίς να μπορέσει μα μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες της.
Κλείνουμε αγωνιστικά το 2017 με πικρία για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα μας από την διαιτησία για ακόμα ένα αγώνα.
Βάλσαμο η διακοπή του πρωταθλήματος για τρεις βδομαδες καθώς θα μας δώσει την δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών,είναι το μοναδικό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όσους αγαπάνε την ομάδα.
Συνεχίζουμε,ενωμένοι,πεισμωμένοι και με όρεξη για δουλειά.