ΕΠΣ Ξάνθης: Το ματς της χρονιάς με… 9 γκολ ανάμεσα σε Εχίνο Σπορ και Άτλα Σελίνου

 

Το ματς της χρονιάς, στην κυριολεξία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Εχίνο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Άτλα Σελίνου και οι δύο ομάδες σκόραραν συνολικά… 9 γκολ!

Το παιχνίδι είχε μια ολική ανατροπή, αφού ο Εχίνος αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, τελικά έκανε το 3-1, αλλά παραλίγο να έχει… και δεύτερη, όταν ο Άτλας Σελίνου έφερε το ματς στα ίσα, με το σκορ στο 4-4 από 4-2 που έχανε, όμως τελικά οι γηπεδούχοι πήραν την πολύτιμη νίκη.

Στο 9′ ο Εχίνος είχε την πρώτη τεράστια ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Αχμετσίκ Ερδίν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Πανίδη, ενώ στο 15′ ήρθε και το πρώτο γκολ, όταν ο Αδαμίδης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ζώη για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Άτλα. Στο 41′ ο Μεμεταλή Χουσεΐν επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή, σκόραρε και έγραψε το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, για να γίνει πολύ γρήγορα στην επανάληψη το 2-1 για τον Εχίνο χάρη στο σουτ του Εγιούπ Χατζηχασάνογλου.

Οι γηπεδούχοι έκαναν και το 3-1 στο 61′, με σουτ αυτή τη φορά του Τσιακίρ Τζεμ, πριν μειώσει μετά από ένα δεκάλεπτο σε 3-2 για τον Άτλα, ο Ντόκο. Βέβαια οι παίκτες του Εκρέμ Τζεμαήλ Καμπούρ, απάντησαν εκ νέου και έκαναν το 4-2, με τον Κισέ Νελή. Οι παίκτες του Γιώργου Τζαρτάκη δεν τα παράτησαν και ανέβασαν τον ρυθμό τους στη συνέχεια, για να μειώσουν αρχικά σε 4-3 στο 77′ με τον Χατζόπουλο, και να φέρουν εκ νέου το ματς στα ίσα στο 87′ με τον Θωμαΐδη.

Βέβαια οι παίκτες του Εχίνου παρά το γεγονός πως ενώ προηγούνταν με 2 γκολ, δέχθηκαν την ισοφάριση, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο παιχνίδι. Έτσι ένα λεπτό μετά το γκολ του Θωμαΐδη, ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου, νίκησε και πάλι τον Πανίδη και διαμόρφωσε το τελικό 5-4 για τον Εχίνο.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Εκρέμ Τζεμαήλ Καμπούρ): Ζώης, Αχμετσίκ Ε., Τσιακίρ Τζέμ, Μποασή Σ., Τζομιάδης, Καδρή Χ., Κισά Α., Καδρή Α., Μεμεταλή Χ., Χατζηχασάνογλου, Κουστσή Σ. (60′ Κιοσέ Νελή)

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ (Γιώργος Τζαρτάκης): Πανίδης, Χατζόπουλος, Σαββόγλου Φ., Σαββόγλου Β., Παπάζογλου, Ντανατσίδης, Ντόκο, Αδαμίδης, Θωμαίδης, Παπαευαγγέλου Γ., Αλβανίδης