ΕΠΣ Έβρου: Φίλαθλος κλήθηκε να παίξει επόπτης κατόπιν κλήρωσης λόγω τραυματισμού του βοηθού διαιτητή

 

Από πολλά ευτράπελα σημαδεύτηκε η κυριακάτικη αναμέτρηση του Άρδα Καστανεών με την ΠΑΕ Νίψας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ο αγώνας  κατ αρχάς ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου δέκα λεπτών μέχρι να απομακρυνθούν κάποιες ποσότητες νερού από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς κινδύνευσε ακόμα και με αναβολή λόγω των βροχοπτώσεων που είχαν προηγηθεί.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι κατά την διακοπή του ημιχρόνου ο πρώτος βοηθός Κωνσταντάκης αποχώρησε τραυματίας και την θέση του πήρε μετά από κλήρωση φίλαθλος των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να αργήσει επιπλέον πέντε λεπτά η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Αν υπολογίζετε και το γεγονός ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον διαιτητή να κρατά επτά λεπτά καθυστερήσεις, γίνεται αντιληπτό ότι το σκοτάδι είχε αρχίσει να πέφτει πυκνό και οι δύο προβολείς του γηπέδου προσπάθησαν να δώσουν τη λύση.

Αξιοσημείωτο επίσης, όπως σημειώνει ο Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros (από όπου και η φωτογραφία), ότι την θέση του προπονητή των γηπεδούχων κάλυψε λόγω της απουσίας του Παναγιώτη Μυλωνά (συμμετέχει στην σχολή προπονητών UEFA C στην Καβάλα) o βοηθός του  Γιώργος Πιστίκης.

Κατά τα άλλα,ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και το παιχνίδι πήγε κυρίως  στην δύναμη  με το γκολ του Νικολαΐδη στο 76′ να κρίνει τον νικητή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ