Η αφιέρωση του Δημήτρη Γαϊδαρτζή για το 100ο γκολ της καριέρας του που σημείωσε στην Ξάνθη

 

Με το τέρμα που πέτυχε το Σάββατο στο γήπεδο της Φελώνης στην Ξάνθη, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής δεν βοήθησε μονάχα την ομάδα του, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ισοβαθμία με την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Ο Γαϊδαρτζής έφτασε τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ηγείται του σχετικού πίνακα των σκόρερς, με τον δεύτερο Βαλαβανόπουλο της Καβάλας να είναι πλέον τέσσερα τέρματα πίσω του, στην δεύτερη θέση.

Κυρίως όμως, αυτό ήταν 100 γκολ στην καριέρα του Δημήτρη Γαϊδαρτζή σε συλλογικό επίπεδο, από Γ’ Εθνική και πάνω. Συγκεκριμένα έχει πλέον σημειώσει 81 στην Γ’ Εθνική, 12 στην Β’ Εθνική, 5 στο Κύπελλο Ελλάδας και ένα στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

«Θα το χαρίσω σίγουρα στην γυναίκα μου και το παιδί μου που με στηρίζουν πολύ και φυσικά στην ομάδα μου και σε όλους όσους βρίσκονται στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε αυτή την πορεία», είχε σχολιάσει ο Γαϊδαρτζής την περασμένη εβδομάδα στον Βασίλη Αναστασιάδη της ΕΡΤ Σερρών, κληθείς να απαντήσει προκαταβολικά που θα αφιέρωνε αυτό το 100ο τέρμα.

Σε ερώτηση για τα γκολ που θυμάται από αυτά τα 100 που πλέον έχει σημειώσει, απάντησε: «Σίγουρα το πρώτο μου γκολ που θα μου μείνει αξέχαστο. Είναι με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας κόντρα στον Ηλυσιακό, είχα μπει αλλαγή και είχα πετύχει το 1-3. Τώρα σίγουρα είναι πολλά τα γκολ και δεν μπορώ να θυμηθώ, αλλά τα γκολ που πέτυχα με την Καρπερή και τον Ξηροποτάμο με κεφαλιά ήταν πολύ ωραία και το κάνουμε και στην προπόνηση αυτό με τον Τάρο(σ.σ Λιάρα)».

Χαρακτηρίζει πολύ σημαντικές για τον ίδιο τις θητείες του σε Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκό, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Μπάμπη Κατσαβάκη ως τον προπονητή που τον στήριξε όσο κανένας άλλος, ενώ σε σχέση με την φετινή ομάδα του Παραλιμνίου που θεωρείται φαβορί για τη Γ’ Εθνική, σχολιάζει: «Δεν το κοιτάμε έτσι εμείς, ότι είμαστε φαβορί. Είναι καλό βέβαια για το πρεστίζ της ομάδας και το χωριό. Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα, θέλουμε να κερδίσουμε στο Άβατο για να κάνουμε καλές γιορτές και να μείνουμε στην κορυφή. Και το Σκούταρι και η Καβάλα είναι καλές ομάδες. Εκεί θα κριθούν πολλά στον δεύτερο γύρο γιατί είναι συνεχόμενα τα ματς».

 

Όσο για το αν νιώθει πικρία που δεν έκανε το κάτι παραπάνω; «Σε ότι θέλεις να κάνεις χρειάζεται τύχη. Στην Α΄ Εθνική μπορεί να μην είχα τόση, αλλά δεν θα ξεχάσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω και να ζήσω αυτή την εμπειρία».