Τα πειράγματα του «βάζελου» γκολκίπερ της Ασπίδας Ξάνθης με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο γήπεδο του ΑΟΞ (+photos)

 

Ο Μάριος Χατζηγεωργίου πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από την Δόξα Θεολόγου της Θάσου στην Ασπίδα Ξάνθης και αποτελεί τον φύλακα άγγελο της πρωτοπόρου ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης έχοντας το καλύτερο ρεκόρ σε όλη την Θράκη.

Μόνο τρία τέρματα έχει δεχθεί μετά από δέκα αγωνιστικές, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμια άλλη ομάδα στις εθνικές κατηγορίες και τα μεγάλα τοπικά πρωταθλήματα (Α’ Κατηγορίες) σε Εβρο, Ροδόπη και Ξάνθη. Έχει κάθε λόγο να έχει κέφια και ειδικά όταν όλοι γνωρίζουν τις οπαδικές του προτιμήσεις στην Super League και την συμπάθεια στον Παναθηναϊκό, δεν θα περίμενε κανείς να απουσιάσει από την προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ο Χατζηγεωργίου παραμονή του εκτός έδρας παιχνιδιού της Ασπίδας με τον Ηρακλή Νέου Ζυγού, μετά από το οποίο θα σπεύσει στα Πηγάδια για το ΑΟΞ-ΠΑΟ, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από νωρίς και στην προπόνηση των πρασίνων στο γήπεδο του ΑΟΞ και άρχισε τα πειράγματα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήδη από… τον δρόμο, πριν μπει η αποστολή των πρασίνων στο γήπεδο.

Αυτά συνεχίστηκαν όμως και εντός αυτού, όπου είχε το προνόμιο να βρεθεί δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού στο χορτάρι και όχι από την εξέδρα. Φυσικά ο τερματοφύλακας της Ασπίδας και πρώην του Άρη Αβάτου και του Κεραυνού Πέρνης έβγαλε και την απαραίτηση selfie με τον Αλεξανδρουπολίτη κόους του τριφυλλιού και πρώην της Ξάνθης, που ανέβασε στο facebook για να αρχίσουν βροχή τα like και τα σχόλια του διαδικτυακών φίλων του…