Γ’ Εθνική: Ξέχασε τον Μπερούκα και το πλήρωσε στην Δράμα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Δεν τα κατάφερε σε ένα σημαντικό παιχνίδι-εξάποντο με μια ομάδα με παρόμοιους στόχους η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροπόταμου με 1-0 μένοντας πολύ πίσω από την σωτηρία.

Η ομάδα της Ροδόπης σε ένα μέτριο παιχνίδι, άξιζε κάτι καλύτερο, τουλάχιστον τον βαθμό απέναντι στην χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν τα κατάφερε και δέχτηκε στην πρώτη σημαντική προσπάθεια των Δραμινών,  τέρμα από τον αρχισκόρερ του Μέγα Αλέξανδρου Γιώργο Μπερούκα (έχει τέσσερα από τα 6 τέρματα της ομάδας στο πρωτάθλημα) στο 38′ μετά από ωραία προσπάθεια και αδράνεια της άμυνας της Δόξας. Νωρίτερα το Ν. Σιδηροχώρι που αγωνίστηκε χωρίς τον Γάιδα είχε απειλήσει με απ’ ευθείας κόρνερ του Μαυράκη που ανάγκασε τον Κιουμουρτζή σε δύσκολη απόκρουση.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι ήταν καλύτερο αφού η Δόξα ρίσκαρε, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Τσιάρα στο 71′ και αυτή του προπονητή του Ξηροποτάμου Τάσου Λευκόπουλου. Διαμαρτύρεται ωστόσο για ακυρωθέν τέρμα του Σαμαρά στο 66′ που ακύρωσε ωστόσο ο διαιτητής Ασβεστόπουλος από το Κιλκίς.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Λευκόπουλος): Κιουμουρτζής, Γκαρακλίδης, Κονταξής, Τσιάρας, Βραμέντσαλης, Βουτσινάς, Δημητριάδης, Μπάμπουρας, Πετρόπουλος, Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

ΔΟΞΑ ΝEOY ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλασταράς, Μίλλερ, Λεφής, Κούτρας, Σαμαράς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασώνης, Πανουργιάς.