Γ’ Εθνική: Κακό φεγγάρι για την ΑΕ Διδυμοτείχου! Απoβολές Εμρέ και Τελκίνσκι, δυο δοκάρια και… ήττα στο Οφρύνιο

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αετό Ορφανού στο Οφρύνιο της Καβάλας, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε αρκετά επεισοδιακά και σημαδεύτηκε από τρεις κόκκινες κάρτες.

Συγκεκριμένα στο 77′ είχαμε συμπλοκή παικτών στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον διαιτητή Γεωργιτσόπουλο να αποβάλει Αποστολίδη και Εμρέ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτό ήταν ωστόσο απλά μια σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού 20 λεπτά πιο πριν ο διαιτητής είχε αποβάλει ακόμα και τον συνήθως ήρεμο προπονητή της ΑΕΔ Κρίστο Τελκίνσκι, που έχει αρκετά παράπονα από την τριπλέτα του αγώνα και από το σκληρό παιχνίδι που έγινε.

Το παιχνίδι κρίθηκε  χάρη στο γκολ του Φωτη Τζαμπέγια που εκτέλεσε απεύθείας από μακριά ένα φάουλ αλλά είδε τον Συριτούδη να χάνει την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του, αυτή να περνά κάτω από τα πόδια του και δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του να καταλήγει στα δίχτυα. Πιο πριν η ΑΕΔ είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Τζανεράκου που βρήκε στο  δοκάρι, ενώ δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι και στο 65′ με σέντρα σουτ του Θάνου που βρήκε στην συμβολή, σε μια φάση που οι καβαλιώτες διαμαρτυρήθηκαν επειδή ήταν πεσμένος στο έδαφος από τραυματισμό ο τερματοφύλακας Τοπαλίδης.

Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 12′ όταν από γέμισμα του Μαυρομάτη, η μπάλα θα βρει τον Κουρδάκη, θα χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και θα περάσει παράλληλα. Επίσης στο 34′ είχαμε γύρισμα του Ελέζι, σουτ του Σαββατιανού, αλλά έσωσε πάνω στη γραμμή ο Τζανετάκος.

Πριν κλείσει το ημίχρονο η ΑΕΔ είχε δυο ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, δυο λεπτά πριν και δυο λεπτά μετά το τέρμα του Αετού, όπως επισημαίνει η proininews, από όπου και η φωτογραφία. Στο 37′ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αετού, έπιασε την κεφαλιά ο Γιαννόπουλος αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Στο 41′ φάουλ του Εμρέ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν άλλες δυο ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, και ενώ το ματς είχε γίνει ροντέο. Στο 72′ εκτέλεσε κόρνερ ο Δουμάνης, ο Φ. Τζαμπέγια δεν μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι, κάνει προβολή ο Κωνσταντινίδης αλλά σώζει προ της γραμμής ο Αλεξακίδης, ενώ δυο λεπτά αργότερα σε γύρισμα του Δουμάνη, ο Σαλπιγγίδης πιάνει αέρα από τα τρία μέτρα, ο Ελέζι στρώνει στον Καραγιαννίδη, όμως το σουτ του αποκρούει πάνω στη γραμμή ο εκ των κορυφαίων της ΑΕΔ Τζανετάκος.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Μαυρομάτης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (87′ Ευκαρπίδης), Τζαμπέγια Φ. (90+3′ Ρήντα), Τζαμπέγια Γ. (61′ Σαλπιγγίδης), Αποστολίδης, Σαββατιανός (69′ Δουμάνης).
Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Συριτούδης, Θάνος (68′ Αλεξακίδης), Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλάκης (55′ Παπούδης), Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης (48′ Ζαφειρόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ