Γ’ Εθνική: Εντός με Καβάλα ο Ορφέας και με Νέστο οι Προσκυνητές, στην Καβάλα το Διδυμότειχο, στη Δράμα το Ν. Σιδηροχώρι (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της δέκατης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Η αγωνιστική άνοιξε αυλαία το Σάββατο όπου ο Άρης Αβάτου αν και θα μπορούσε να νικήσει έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον πρωτοπόρο Απόλλων Παραλιμνίου που ισοφάρισε στο τέλος με τέρμα του έμπειρου και πρωτου σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτρη Γαιδαρτζή.

Ξεκινώντας από το Οφρύνιο Καβάλας όπου το Διδυμότειχο θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και γιατί όχι στην νίκη μετά από 3 αγωνιστικές εναντίον του φορμαρισμένου με την έλευση του νέου προπονητή Δημήτρη Σίτσα που με 12 βαθμούς και την νικη στο φινάλε εναντίον των Προσκυνητών ξέφυγαν 3 βαθμούς πάνω από την ομάδα που υποβιβάζεται. Η ομάδα του Κρίστι Τελκίνσκι μετά την 6η αγωνιστική και το διπλό στο Σιδηρόκαστρο με την Ελπίδα Σκουταρεως έχει να γευτεί την νίκη, αφού δεν μπορέι να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Η έκτη ΑΕΔ με 13 βαθμούς έχει σε 4 εκτός έδρας παιχνίδια 1 νικη, μια ισοπαλία και 2 ήττες με τέρματα 4 υπέρ και 4 κατά. Εντός έδρας η ΑΕΔ έχει 2 νλικες και 3 ισοπαλίες και τέρματα 4-2 υπέρ. Θυμηθείτε την αποστολή την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Δύσκολο παιχνιδι έχει στο γήπεδο του ΑΟΞ όπου προπονηθηκε το Σάββατο ο Παναθηναικός παρουσία του Ορφέα Ξάνθης, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή την τρίτη Καβάλα (17 βαθμοι) που μέ νικη πλησιάζει στον πόντο το Παραλίμνι. Ο Ορφέας Ξάνθης που έχει 2 νικες και 2 ηττες με τερματα 4-5 στην έδρα του (εκτός έδρας μετρά 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 2-4 κατά) παρόλα αυτά θέλει την νίκη απέναντι στον ΑΟΚ που δεν είναι πολύ δυνατός εκτός έδρας. Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ στην οποία πλέον δεν βρίσκεται ο Βασίλης Λαζαρίδης που αποχώρησε από την ομάδα.

Σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι δίνει η με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την οχταρα επι του περσινού κυπελλούχου της ΕΠΣ Θράκης Κοσμίου, Δόξα Προσκυνητών που υποδέχεται στο πλαστικό γήπεδο του Ραδιοφωνικού σταθμού τον φιλόδοξο Νέστο Χρυσούπολης (14 βαθμοί) του Σάββα Καρυπίδη. Η νεανική Δόξα Προσκυνητών των Νικου Μπαχαρίδη και Γιάννη Πουρλιάκα που ηττήθηκε στο φινάλε την προηγούμενη αγωνιστική στο Οφρύνιο Καβάλας, έχοντας μόλις 8 βαθμούς θέλει την δεύτερη νικη της στο πρωτάθλημα ώστε να πλησιάσει τις θέσεις παραμονής αφού εντός έδρας σε 4 αγώνες έχει 1 νικη με ΑΕΔ, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα από Σκούταρι έχοντας τέρματα 4-5 κατά (εκτός έδρας μετρά 1 νίκη και 4 ήττες με γκολ 6-12 κατά). Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος στη Δράμα και στον Ξηροπόταμο ταξιδέυει η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που είναι ουραγός με μόλις 6 βαθμούς έχοντας την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η ομάδα θέλει απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Μέγας Αλέξανδρος (8 βαθμοί) που έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και παρόμοιους στόχους, την νικη όπως πέτυχε απέναντι στην Καρπερή στην Ηρακλεια Σερρών προ δυο εβδομάδων. Εκτός έδρας η Δοξα έχει σε 4 παιχνιδια 1 νίκη , 1 ισοπαλία και 2 ήττες με τέρματα 3-9 κατά (εντός έδρας έχει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 3-10) Θυμηθείτε την αποστολή που επέλεξε ο Ζόραν Στοίνοβιτς με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής: Άρης Άβατου- Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 (Σάββατο), Αετός Ορφανού – ΑΕ Διδυμότειχου, Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίς Σκουτάρεως – Μέγας Αλέξνδρος Καρπερής, Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλας

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ