Volley League: Αν και δευτεριάτικο δεν θα είναι τηλεοπτικό το ματς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΠΑΟΚ

 

Αν και έχει οριστεί για την Δευτέρα στις 19:00 το βράδυ στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος, δεν θα είναι τηλεοπτικό το παιχνιδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με το οποίο θα κλείσει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Η ΕΡΤ επέλεξε να μεταδόσει τηλεοπτικά το άλλο δευτεριάτικο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή Χαλκίδας στο Μετς. Προφανώς για την κρατική τηλεόραση έπεσε κομματάκι μακριά η Αλεξανδρούπολη και έτσι επελέγη ένα ακόμα ματς στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει άλλο τηλεοπτικό ματς σε αυτήν την αγωνιστική. Τηλεοπτικά αλλά μόνο ιντερνετικά σε live streaming καλύφθηκε ο αγώνας της Παρασκευής ανάμεσα σε Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ (24-26,21-25, 21-25 σε 86’).

Για τον Ολυμπιακό ο μόνος Θρακιώτης που χρησιμοποιήθηκε και αυτός απλά για να δώσει κάποιες ανάσες στον Στεφάνου ήταν ο Άκης Δαρίδης, ενώ δεν αγωνίσθηκαν Ανδρεάδης, Τσέλλιος. Από την γηπεδούχο ομάδα βασικός ξεκίνησε ο πρώην της Ορεστιάδας Αλέξανδρος Χήρας.

Το Σάββατο διεξάγονται οι εξής αγώνες:
Ωρα 18:30, Ζηρίνειο: Κηφισιά – Παναχαϊκή
Ωρα 19:00, Αιγίνειο: Νίκη Αιγινίου – Εθνικός Πειραιώς
Ωρα 20:00, Μίκρα: Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Παμβοχαϊκός

Την Δευτέρα (18/12) διεξάγονται οι εξής αγώνες:
Ωρα 17:00, Μετς: Παναθηναϊκός – Ηρακλής Χαλκίδας
Ωρα 19:00, Μ. Παρασκευόπουλος: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ