Super League: Και δεύτερος Εβρίτης στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός

 

Μετά τον Θωμά Θωμά που την τελευταία τριετία ανήκει στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής κυρίως στις ακαδημίες αλλά και στην πρώτη ομάδα, έχουμε και δεύτερο Εβρίτη που στελεχώνει πλέον τις ακαδημίες των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Αντώνη Τσικάκη, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης αλλά και της Κομοτηνής (από το πέρασμα ως παίκτης στον ΠΑΟΚ Κοσμίου την περίοδο των σπουδών του) αλλά και της Κρήτης (μετά το πέρασμά του ως γυμναστής από τον Εργοτέλη όταν ήταν προπονητής ο Νίκος Ουσταμπασίδης).

Ο Τσικάκης, για χρόνια στέλεχος και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (φωτό από το 2015 της αδερφής του Παναγιώτας Τσικάκη), το τελευταίο τρίμηνο και μετά το διαζύγιο με τον Εργοτέλη είχε επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη και βοηθούσε τον βασίλη Τσιομλεκίδη στον Ιπποκράτη, όμως πλέον ανοίγει φτερά αφού κατάφερε να βρει δουλειά σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας.

Την είδηση αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι ο Τσικάκης προσελήφθη στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συγχαρητήρια ανακοίνωση που εκδόθηκε και για την πρόσληψη του Σάββα Καρυπίδη στον Νέστο Χρυσούπολης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«O  Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου  εκφράζει τις θερμότερες ευχές στους δυο αγαπητούς συναδέλφους , μέλη του Συνδέσμου , κκ  ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΑΒΒΑ και  ΤΣΙΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ για την πρόσληψή τους, στην  ομάδα του ΝΕΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΎΠΟΛΗΣ (Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)  και την ομάδα ΝΕΩΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , αντίστοιχα.
Ευχόμαστε ΄καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους .
                   ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΔΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ»