Super League: Με 18αδα και πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη στην Ξάνθη

 

Με 18 ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σε αυτούς αρκετοί νεαροί με τον Εβρίτη τεχνικό να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Σωτήρη Πίσπα στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού, αφού οι απουσίες είναι πολλές και η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτή του Μολέδο που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις την Παρασκευή και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Έτσι τέθηκε νοκ άουτ, όπως και ο Καμπέσας. Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων είναι οι Μολίνς, Σιλά, Μουνιέ.

Κάτω από τα δοκάρια μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ θα βρεθεί ο Διούδης, με τους Κουλιμπάλι και Χουλτ να επιστρέφουν στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο της θα είναι οι Αυλωνίτης και Κολοβέτσιος. Ο Τζανδάρης θα κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα, έχοντας τον Κουρμπέλη να τον πλαισιώνει, ενώ εξιά θα βρίσκεται ο Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Λουντ και ο Άλτμαν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πίσπα.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Λουντ, Τζανδάρης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας, Κουντουριώτης.