Παρουσία σύσσωμου σχεδόν του Ορφέα Ξάνθης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του ΑΟΞ (+photos)

 

Σύσσωμη σχεδόν η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης βρέθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ το απόγευμα του Σαββάτου, όχι όμως για να προπονηθεί αλλά για να βρεθεί σε μια θέση που δεν συνηθίζεται να βρίσκονται οι παίκτες, στην… εξέδρα.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής έδωσε την συγκατάθεσή του να προπονηθεί στο γήπεδο της ομάδας ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη την παραμονή της αναμέτρησής του με την ομάδα του ΑΟΞ στα Πηγάδια αλλά δεν περιορίστηκε προφανώς μόνο σε αυτό.

Παραμονή και της αναμέτρησης του Ορφέα με την ομάδα του ΑΟ Καβάλας, ο ίδιος και οι περισσότεροι από τους παίκτες του βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του ΑΟΞ και παρακολούθησαν την προπόνηση μιας από τις μεγαλύτερες ιστορικά ομάδες της χώρας, έστω και αν περνάει δύσκολες ώρες το τελευταίο διάστημα.

Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Λάζαρος Μαυρόπουλος, Χρήστος Πασχαλάκης, Νίκος Καλλίδης, Θανάσης Γιαννακόπουλος και Οκάν Μεκερά ήταν μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου του ΑΟΞ για να δουν την προπόνηση του τριφυλλιού, συνοδευόμενοι από τον Μπάμπη Χατζημεστή ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιώργος Τριάντης από την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης.