Στο 5o τουρνουά Παντελής Κυριακίδης στην Θεσσαλονίκη οι ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Διδυμοτείχου

 

Σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ο ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ.

Το 5o τουρνουά Παντελής Κυριακίδης γίνεται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του άτυχου νεαρού ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Παντελή Κυριακίδη και σε αυτό συμμετέχουν οι συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνολικά 17 ομάδες από τις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini θα στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης της οικογένειας Κυριακίδη, που από τη νύχτα της 24ης Μαΐου του 2009 παραμένει καθηλωμένος, σε άγρυπνο κώμα. Επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο. Ο πατέρας χάθηκε, ο γιος μάχεται ακόμα.

Και αυτή τη χρονιά, φυσικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της στηρίζουν τον Παντελή, διοργανώνοντας το τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων ακαδημιών. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα γήπεδα Champions και Λέοντες από τις 11.00 έως τις 17.00. Το τουρνουά αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini.

Στο τουρνουά συμμετέχουν εκτός των ακαδημιών από τον Έβρο και την Ροδόπη οι εξής συνεργαζόμενες ακαδημίες: Mundialito, Aετός Ορφανού, Αλεξάνδρος Κιλκίς, Εθνικός Αξιούπολης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΚ 2006, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΚ Αγίου Βασιλείου, ΠΑΟΚ Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης και ΠΑΟΚ Καβάλας.