Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η πρωταθλήτρια Ελλάδος στις μεγάλες αποστάσεις Αναστασία Καρακατσάνη

 

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι εδώ και λίγες ημέρες η Αναστασία Καρακατσάνη. Η σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος στις μεγάλες αποστάσεις είχε έρθει πριν έναν χρόνο στον σύλλογο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Αφενός οι τραυματισμοί τους οποίους αντιμετώπισε και αφετέρου το γεγονός ότι αυξήθηκε ο ανταγωνισμός είχε ως αποτέλεσμα η Καρακατσάνη, που ουσιαστικά έτρεχε χωρίς αντίπαλο τα προηγούμενα χρόνια, να μην φέρει όσες πρωτιές υπολόγιζε και η ίδια όταν ερχόταν στον Εθνικό.

Δεν παύει πάντως να αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του στίβου που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την Αλεξανδρούπολη. Η μετακίνησή της στην Γλυφάδα γίνεται με συμφωνία και των δύο σωματείων και φυσικά της ίδιας της αθλήτριας.

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης παραμένει ο Μάρκος Γκούρλιας ενώ κατά τα άλλα, ο σύλλογος θα προσπαθίσει να βασιστεί στα εγχώρια και διασυλλογικά πρωταθλήματα σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του, με αιχμή του δόρατος τον Γιώργο Σιταρίδη και την Σπυριδούλα Ναζίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here