Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η πρωταθλήτρια Ελλάδος στις μεγάλες αποστάσεις Αναστασία Καρακατσάνη

 

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι εδώ και λίγες ημέρες η Αναστασία Καρακατσάνη. Η σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος στις μεγάλες αποστάσεις είχε έρθει πριν έναν χρόνο στον σύλλογο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Αφενός οι τραυματισμοί τους οποίους αντιμετώπισε και αφετέρου το γεγονός ότι αυξήθηκε ο ανταγωνισμός είχε ως αποτέλεσμα η Καρακατσάνη, που ουσιαστικά έτρεχε χωρίς αντίπαλο τα προηγούμενα χρόνια, να μην φέρει όσες πρωτιές υπολόγιζε και η ίδια όταν ερχόταν στον Εθνικό.

Δεν παύει πάντως να αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του στίβου που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την Αλεξανδρούπολη. Η μετακίνησή της στην Γλυφάδα γίνεται με συμφωνία και των δύο σωματείων και φυσικά της ίδιας της αθλήτριας.

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης παραμένει ο Μάρκος Γκούρλιας ενώ κατά τα άλλα, ο σύλλογος θα προσπαθίσει να βασιστεί στα εγχώρια και διασυλλογικά πρωταθλήματα σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του, με αιχμή του δόρατος τον Γιώργο Σιταρίδη και την Σπυριδούλα Ναζίρη.