Γ’ Εθνική: Αναζητά σέντερ φορ στην Βουλγαρία για την ΑΕ Διδυμοτείχου ο Κρίστο Τελκίνσκι

 

Την αναζήτηση ενός σέντερ φορ που θα μπορεί να μετατρέπει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί και πολλές από αυτές χάνει, με αποτέλεσμα μαζί να… χάνει και πολύτιμους βαθμούς, έχουν ξεκινήσει στη γειτονική Βουλγαρία οι άνθρωποι της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, οι διοικούντες έχουν ήδη συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον Βούλγαρο τεχνικό Κρίστο Τελκίνσκι, εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις που ο ίδιος τσέκαρε και έχει προτείνει και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει ταξίδι στην γειτονική χώρα είτε του Προέδρου Νίκου Τσουλκανάκη είτε συνεργάτη του στη διοίκηση, ώστε μαζί με τον προπονητή να κάνουν τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις.

«Το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι άλλωστε φανερό στην ομάδα του Διδυμοτείχου και οι χαμένες ευκαιρίες σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ εθνικής, κοστίζουν ακριβά. Ιδιαίτερα εντός έδρας, οι παίκτες της ΑΕΔ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους, δεν μπορούν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες. Γι’ αυτό αναζητείται ο επιθετικός που θα μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here